• Hoteller med charme og stil på de bedste adresser

Velkommen til Arp-Hansen Hotel Group

Bo på de bedste adresser i København og Aarhus

Velkommen til vores verden af unikke hoteller og hostels, hvor charme, stil og centrale beliggenheder i København og Aarhus har været vores signatur i mere end 60 år. Hos os får du ikke bare en overnatning. Vi stræber efter at gå den ekstra mil og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Hos Arp-Hansen Hotel Group handler det om at dyrke hvert enkelte hotels og hostels unikke DNA og skabe en oplevelse, der er helt sin egen, uanset om du overnatter hos os eller benytter vores møde- og konferencefaciliteter. Vores hoteller og hostels er placeret på byens mest eftertragtede adresser, hvilket giver dig mulighed for at være tæt på de mest spændende seværdigheder og opleve byens puls.

Vælg mellem vores 5000 fantastiske værelser i København og Aarhus samt 100 møde- og konferencelokaler og en storslået kongressal. Vi er stolte af at dække 22% af Københavns værelseskapacitet.

Gør din næste rejse til noget særligt – book dit ophold hos Arp-Hansen Hotel Group i dag.


Vores bedste tilbud til dig

Gå på opdagelse i vores hotelunivers og find det, der passer til dig. Uanset om du søger en solo-oplevelse, en miniferie, et romantisk ophold for to eller planlægger en mindeværdig ferie med hele familien, så har vi samlet vores bedste tilbud til dig her. Lad rejsen begynde!

Nedenstående pris er pr. nat pr. dobbeltværelse v/min. 2 overnatninger.

Vi tilbyder bl.a. en Miniferie fra  

Hoteller og hostels på de bedste adresser i København og Aarhus

Vi tilbyder en bred vifte af exceptionelle oplevelser og varierende værelsesmuligheder. Ønsker du at vågne op til lyden af bølgerne og den friske brise i Nyhavn? Drømmer du om en luksuriøs indkvartering i kongefamiliens tidligere gæsteværelser? Eller foretrækker du et topmoderne hotelværelse og en panoramaudsigt over Københavns tage? Uanset hvad du søger, har vi dét, der passer til præcis dit behov.

8 hoteller i København og Gentofte

4 lavprishoteller i København og Aarhus

Vores smarte lavprishoteller er centralt placeret i København og Aarhus.

Bo på Wakeup Copenhagen, Borgergade, tæt på Strøget, Metroen og Kongens Nytorv.

Du kan også bo på Wakeup Copenhagen, Bernstorffsgade eller Wakeup Copenhagen, Carsten Niebuhrs Gade, som er tæt ved Kalvebod Brygge og Fisketorvet.

I Aarhus har vi Wakeup Copenhagen, M.P. Bruuns Gade, ved Bruun's Galleri og Aarhus Hovedbanegård.

Læs mere om Wakeup Copenhagen hotellerne

2 luksus hostels i København

Vi har også to luksus hostels med en sublim beliggenhed i hjertet af København.

Her kan du få et billigt ophold med en bred vifte af luksus faciliteter, herunder biograf, lounge, TV-stue og meget mere.

Vores hostels har en moderne indretning inspireret af den livlige New Yorker-stil.

Læs mere om Next House Copenhagen

Læs mere om Steel House Copenhagen



Møder og konferencer, der imponerer og overrasker – uanset skala

Optimer dine møder og vælg de mest inspirerende omgivelser for en succesoplevelse. Hos Arp-Hansen Hotel Group har vi et stærkt fokus på bæredygtighed, og når du booker et mødelokale eller en konference hos os, kan du være sikker på, at der bliver taget hensyn til miljøet.

Vi har omhyggeligt tænkt på hver eneste detalje for at sikre en vellykket begivenhed, uanset om det er et dagsmøde, en stor konference, en kreativ workshop eller en særlig forretningsbegivenhed. Vores mødepakker og skræddersyede løsninger er designet til at imødekomme dine behov, og vores dedikerede og erfarne team står klar med teknisk assistance og forplejning af højeste kvalitet.

Gør dine møder til en kilde til inspiration og succes med os på sidelinjen.


Vi tilbyder også

| Photo by: Georgijevic | Source: iStock

Prisgaranti

Modtag skarpe tilbud

| Photo by: gruizza | Source: iStock

Få hver 6. nat som frinat

Photo by: Delmaine Donson | Source: iStock

Firmaaftale

Photo by: nerudol | Source: iStock

Gavekort


Velkommen til vores organisation

Med over 60 års erfaring inden for hotelbranchen er Arp-Hansen Hotel Group i dag Københavns største hotelkæde. Dyk ned i vores enestående historie, udforsk de spændende karrieremuligheder og oplev vores dedikerede arbejde med ESG for at skabe en bæredygtig fremtid.

Få op til 10% rabat på udvalgte hoteller: Tilmeld dig STAY&SAVE Fordelsprogram