SVENSKA / NORSK
Pin it

Find et billigt hotel i KøbenhavnModerne hotelværelse på Imperial Hotel i centrum af København
  • Charmerende, moderne og stilfulde hoteller
  • De bedste adresser i centrum af København
  • Fordelagtigt loyalitetsprogram
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Gratis WiFi
Husk! vi giver prisgaranti på alle vores hotellerFind et billigt hotel i København

København kan være en dyr by at besøge, men du kan få budgettet til at strække sig længere, hvis du vælger at bo på et billigt hotel. Arp-Hansen giver dig en mulighed for at bo på et godt og billigt hotel i København – Wakeup Copenhagen er et 2-stjernet hotel med en god beliggenhed til en billig pris. Du har også mulighed for at overnatte billigt på et af Arp-Hansens andre hoteller i København – til udsalgspris.

Billige oplevelser i København

Der er heldigvis masser at opleve i København, selvom dit budget ikke er så stort. Mange københavnske museer har en gratis-dag, hvor man ikke behøver betale entré. Nationalmuseet og Statens Museum for Kunst har endda gratis adgang hver dag (dog kan der være entré til særudstillinger). Man kan også vælge at besøge en af Københavns mest populære turistattraktioner – Fristaden Christiania. Christiania blev grundlagt i 1971 og eksisterer stadig i dag mere eller mindre som en fristad midt i København.

Spar op til 25 % på dit ophold

Du kan let og hurtigt booke dit hotelværelse på et af Arp-Hansens hoteller online. Du finder blot de dage, du ønsker at overnatte på hotellet i onlinekalenderen og vælger værelsestype ved hjælp af få klik. Hvis du booker 2 nætter, kan du få 20 % rabat på overnatningerne, og booker du 3 nætter eller flere, kan du opnå 25 % rabat. Book online i dag eller kontakt os på tlf. 80 30 30 45 eller e-mail: book@arp-hansen.dk for mere information. 
Måske er du også interesseret i?