SVENSKA / NORSK
Pin it

Hotel København? Find et godt hotel i centrum af København

Skal du på ferie eller forretningsrejse i København? For at få mest muligt ud af din tur til København er der nogle ting, du skal overveje, når du vælger hotel.

København er en storby med flere forskellige kvarterer med forskellig stemning. Arp-Hansen har 12 hoteller i København centrum, men i forskellige dele af byen, så uanset hvor du vælger at bo, bor du centralt i hovedstaden. Læs mere på siden her og få gode råd til hvilket hotel du skal vælge.

Unikke hoteller i København til enhver smag

Arp-Hansens 12 gode hoteller er spredt ud over forskellige områder i Københavns bykerne. Tre af hotellerne ligger ved Københavns rådhusplads – det gælder også det stilfulde Imperial Hotel, det klassiske og charmerende Grand Hotel og det cool og trendy The Square. Disse hoteller ligger et stenkast fra Københavns hovedbanegård, og tæt på det københavnske café- og restaurantliv. Der er masser af liv og underholdning i dette område og der er ikke langt til noget som helst. Arp-Hansen har også hoteller i området omkring Kongens Nytorv og Nyhavn. Hotellet 71 Nyhavn Hotel ligger i Nyhavn i et af de originale gamle pakhuse. Luksushotellet Phoenix Copenhagen, det charmerende Hotel Opera og det stilfulde og maritime Copenhagen Strand ligger i området bag Kongens Nytorv – ikke langt fra Amalienborg og Det Kongelige Teater. Bor du i dette område, bor du i et af Københavns mest eksklusive kvarterer med kort afstand til high-end shopping og store kulturoplevelser i Operaen og DR’s Koncerthus. Kunne du tænke dig at bo ved Københavns moderne havnefront i et område, der udvikler sig hele tiden? Så skal du bo på et af Arp-Hansens hoteller på Kalvebod Brygge. Her ligger det betagende temahotel Tivoli Hotel, det spektakulære og moderne hotel Copenhagen Island og det smarte og moderne lavprishotel Wakeup Copenhagen. Disse hoteller ligger blot 10-15 minutters gang fra Københavns rådhusplads og med udsigt til Københavns moderniserede havnefront. 
Uanset hvilket hotel du vælger at bo på, får du en høj komfort og god service. På Arp-Hansens hoteller bor du nemlig både centralt og lækkert, så du kan nyde dit hotelophold i København
Måske er du også interesseret i?