SVENSKA / NORSK
Pin it

Oplev ultimativ forkælelse på luksushotel i København

Oplev ultimativ forkælelse på luksushotel i København

Drømmer du om at tilbringe en eller flere nætter på luksushotel i den smukke storby København? Nu har du muligheden for at opleve ultimativ luksus og forkælelse på Københavns flotteste og mest luksuriøse hoteller. Arp-Hansen råder nemlig over nogle af Københavns lækreste og mest eksklusive hotelværelser og suiter. Du kan læse mere om Arp-Hansens luksushoteller her på siden.

Få det bedste ud af din ferie i København

Oplev København fra sin bedste side og bo på et af Arp-Hansens lækre 4-stjernede hoteller – så kan du nyde byen og komme hjem på hotellet til luksus og forkælelse. Arp-Hansens 4-stjernede luksushoteller ligger i centrum af København i gåafstand til byens mest spændende seværdigheder og det livlige café- og byliv. På flere af hotellerne er der tilmed en eller flere gourmetrestauranter, der tilbyder dig en god gastronomisk oplevelse i flotte omgivelser. Service- og komfortniveauet er uovertruffet på disse luksushoteller, og vores kompetente personale står klar til at hjælpe med spørgsmål eller særlige ønsker - kort sagt tilbyder vi dig en udsøgt hoteloplevelse! Læs om Arp-Hansens 4-stjernede hoteller her Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Imperial Hotel og Grand Hotel.

Book din egen suite og få en helt sublim oplevelse

Til den helt særlige anledning, eller for jer, der trænger til ekstra forkælelse, er løsningen at leje jeres helt egen private suite. Gør bryllupsnatten helt speciel, eller invitér kæresten eller ægtefællen på en eksklusiv overnatning i en suite på et af Arp-Hansens luksushoteller. En suite består af to værelser – en stue og et soveværelse ensuite, og suiterne er det ultimativt mest luksuriøse bud på en fantastisk overnatning i København. Du kan booke en suite på et af vores hoteller direkte online her på sitet eller kontakte os for mere information på telefon +45 8030 3045.