Tivoli Hotel & Congress Center
ENGLISH / SVENSKA / NORSK

Forespørgsel

   
   

Leave this empty:

Pin it

Møde & konference kapacitet

Tivoli Congress Center råder over 55 konferencelokaler af forskellig størrelse. De mindste lokaler kan rumme op til seks personer, mens de større konferencelokaler kan rumme op til 400 og Tivoli Congress Hall kan rumme helt op til 2.400. 

Tivoli Hotel & Congress Center er medlem af Hjertestarternetværket.

Tivoli Hotel & Congress Center, som åbnede i oktober 2010, er en nyskabelse for København. Kongrescenteret er tegnet af arkitekt Kim Utzon og hans signaturdesign, arbejdet med lys, sikrer, at Tivoli Hotel & Congress Center er det ypperste inden for dansk design og konferencefaciliteter.

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i centrum af København og i gåafstand til Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget og Københavns Havn. Det er let at komme til og fra centeret uanset om du og dine gæster ankommer med bil, tog eller fly. Kongrescenteret er miljøcertificeret med Green Key.

  

Tivoli Hotel


Arni Magnussons Gade 2 
DK-1577 København V 
Tlf. +45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

     

    

Arp-Hansen Hotel Group Tivoli Hotel

Pantomimen

Op til 12 personer
1. sal
54 m2

Mere info

Pantomimen (The Pantomime)

Pantomimen der ligger på 1. sal er et moderne og imødekommende mødelokale med dagslys. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr. Lokalet er rummeligt med ekstra god plads omkring bord og stole, hvilket giver mulighed for at stille diverse rekvisitter op og stadig have god plads. 

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 9 m
Bredde: 6 m
Højde: 3 m
Areal: 54 m2

Antal personer:

Samlet bord: 12

Bazaren

Op til 12 personer
2. sal
24 m2

Mere info

Bazaren (The Bazar)

Bazaren ligger på 2. sal og er moderne indrettet med store vinduer der sikrer dagslys. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr. 

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 6 m
Bredde: 4 m
Højde: 3 m
Areal: 24 m2

Antal personer:

Samlet bord: 10

Viften

Op til 10 personer
2. sal
30 m2

Mere info

Viften (The Fan)

Viften der ligger på 2. sal har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr. Lokalet vender ud mod Kalvebod Brygge og man kan igennem de store gulv til loft vinduer nyde udsigten til kanalen og Islands brygge.

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 6 m
Bredde: 5 m
Højde: 3 m
Areal: 30 m2 

Antel personer:

Samlet bord: 10

Snurretoppen

Op til 8 personer
2. sal
21 m2

Mere info

Snurretoppen (The Spinning Top)

Snurretoppen ligger på 2. sal og er et af de mindre mødelokaler i Tivoli Congress Center. Lokalet er moderne indrettet og de store gulv til loft vinduer sikrer dagslys. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr.

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 7 m
Bredde: 3 m
Højde: 3 m
Areal: 21 m2

Antal personer:

Samlet bord: 8

Mødelokale 1-6

Op til 6 personer
3. sal

På 3. sal har vi seks små mødelokaler med dagslys der kan rumme op til seks personer. Lokalerne vender enten ind mod byen og Columbines Have eller ud mod Kalvebod Brygge og kanalen. Lokalerne er velegnede til små møder eller som grupperum til større møder der afholdes i vores andre møderum.