Tivoli Hotel & Congress Center
ENGLISH / SVENSKA / NORSK

Forespørgsel

   
   

Leave this empty:

Pin it

Møde & konference kapacitet

Tivoli Congress Center råder over 23 konferencelokaler af forskellig størrelse. De mindste lokaler kan rumme op til seks personer, mens de større konferencelokaler kan rumme op til 400 og Tivoli Congress Hall kan rumme helt op til 2.400. 

Tivoli Hotel & Congress Center er medlem af Hjertestarternetværket.

  

Tivoli Hotel


Arni Magnussons Gade 2 
DK-1577 København V 
Tlf. +45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

     

    

Arp-Hansen Hotel Group Tivoli Hotel

Harlekin

Op til 156 personer
Stuen
155 m2

Mere info

HarlekinHarlekinHarlekinHarlekin

Harlekin er et af de større mødelokaler med kapacitet op til 156 personer. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr. Harlekin ligger i stueplan og har direkte adgang ud til den store foyer, der også kan benyttes i forbindelse med arrangementer. Lokalet har yderligere flotte trægulve og direkte udgang til en terrasse hvor der kan nydes en kop kaffe når vejret tillader det. Lokalet har trægulve, højt til loftet og store vinduer der sikrer et godt lys. Lokalet kan dog også mørklægges hvis det skulle være nødvendigt, og er særdeles velegnet til både møder, fester og afterparty. 

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 13 m
Bredde: 12 m
Højde: 6 m
Areal: 155 m2

Antal personer:

U-bord: 38
Skoleborde 88
Biografopstilling: 156
Lange borde: 96
Runde borde: 80

Columbine

Op til 156 personer
Stuen
155 m2

Mere info

Divanen (the Divan) 

Columbine er ligesom Harlekin et af de større mødelokaler i Tivoli Congress Center. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne AV-udstyr. Columbine ligger i stueetagen og har også direkte adgang til den store foyer. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr. Lokalet har yderligere flotte trægulve og direkte udgang til en terrasse hvor der kan nydes en kop kaffe når vejret tillader det. Der er store vinduespartier der sikrer et godt lys, men lokalet kan også mørklægges helt hvis det skulle være nødvendigt og er særdeles velegnet til både møder, fester og afterparty. 

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 13 m
Bredde: 12 m
Højde: 6 m
Areal: 155 m2

Antal personer:

U-bord: 38
Skoleborde 88
Biografopstilling: 156
Lange borde: 96
Runde borde: 80

Pjerrot

Op til 180 personer
Stuen
192 m2

Mere info

PjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrotPjerrot 

Pjerrot er også et af de større mødelokaler i Tivoli Congress Center. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr. Pjerrot ligger også i stueetagen i forlængelse af Harlekin og Columbine og har direkte udgang til den store foyer, der kan bruges i forbindelse med arrangementer. Lokalet har yderligere flotte trægulve og udgang til en terrasse hvor der kan nydes en kop kaffe når vejret tillader det. Der er store vinduespartier der sikrer et godt lys, men lokalet kan også mørklægges helt hvis det skulle være nødvendigt og er særdeles velegnet til både møder, fester og afterparty.

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 16 m
Bredde: 12 m
Højde: 6 m
Areal: 192 m2

Antal personer:

U-bord: 44
Skoleborde: 80
Biografopstilling: 180
Lange borde: 120
Runde borde: 100

Lumbye

Op til 195 personer
Underetagen
218 m2

Mere info

LumbyeLumbyeLumbye 

Lumbye er det andet og mindre auditorium i Tivoli Congress Center og opkaldt efter Tivolis kendte komponist H. C. Lumbye. 
Lokalet har alle moderne bekvemmeligheder, så som bløde stole, bord i alle armlæn, strømstik under stolene og alt i moderne av-udstyr. Auditorium Lumbye og auditorium Carstensen er forbundet med integreret tekniker rum. Lumbye er især velegnet til generalforsamlinger, foredrag, præsentationer mv. 

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 19 m
Bredde: 11 m
Højde: 2-5 m
Areal: 218 m2

Antal personer: 

Biografopstilling: 195

Carstensen

Op til 407 personer
Underetagen
452 m2

CarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensenCarstensen 

Carstensen er det største auditorium i Tivoli Congress Center og opkaldt efter Tivolis grundlægger Georg Carstensen. Lokalet har alle moderne bekvemmeligheder, så som bløde stole, bord i alle armlæn, strømstik under stolene og alt i moderne av-udstyr. Auditorium Carstensen og auditorium Lumbye er forbundet med integreret tekniker rum. Carstensen er især velegnet til generalforsamlinger, foredrag, præsentationer mv. 

Download plantegning

Størrelse

Længde: 19 m
Bredde: 24 m
Højde: 2-5 m
Areal: 452 m2

Antal personer 

Biografopstilling: 407

Harlekin + Columbine

Op til 312 personer
Stuen
310 m2

Mere info

Harlekin + Columbine

Harlekin og Columbine kan slås sammen til ét stort lokale der giver plads til 312 personer i alt. Lokalerne er velegnede til møder, præsentationer, middagsselskaber og diverse events. Der kan åbnes op til foyeren, således at denne også kan inddrages til et arrangement. Ligeledes er der udgang til en terrasse hvor der kan nydes en kop kaffe når vejret tillader det.

Download plantagning for Harlekin

Download plantegning for Columbine

 Størrelse:

Længde: 24 m
Bredde: 13 m
Højde: 6 m
Areal: 310 m2

Antal personer:

Biografopstilling: 312
Lange borde: 192
Runde borde: 160

Congress Hall

Op til 2500 personer
Stuen
1529 m2

Mere info

Tivoli Congress Hall er Københavns nyeste kongressal med plads til op til 2.500 gæster. Salen er multifunktionel og kan benyttes til generalforsamlinger, møder, udstillinger, selskaber, modeshows og lignende.

Fleksibilitet er nøgleordet og vores kongreskoordinatorer hjælper dig gerne med at skræddersy dit helt unikke event.

Kontakt os - så hjælper vi dig med at at skræddersy dit arrangement.

Faciliteter:

780 skolestil
2080 biografopstilling
670 ved runde borde
2500 reception