Tivoli Hotel & Congress Center
ENGLISH / SVENSKA / NORSK

Forespørgsel

   
   

Leave this empty:

Pin it

Møde & konference kapacitet

Tivoli Congress Center råder over 55 konferencelokaler af forskellig størrelse. De mindste lokaler kan rumme op til seks personer, mens de større konferencelokaler kan rumme op til 400 og Tivoli Congress Hall kan rumme helt op til 2.400. 

Tivoli Hotel & Congress Center er medlem af Hjertestarternetværket.

Tivoli Hotel & Congress Center, som åbnede i oktober 2010, er en nyskabelse for København. Kongrescenteret er tegnet af arkitekt Kim Utzon og hans signaturdesign, arbejdet med lys, sikrer, at Tivoli Hotel & Congress Center er det ypperste inden for dansk design og konferencefaciliteter.

Tivoli Hotel & Congress Center ligger i centrum af København og i gåafstand til Tivoli, Rådhuspladsen, Strøget og Københavns Havn. Det er let at komme til og fra centeret uanset om du og dine gæster ankommer med bil, tog eller fly. Kongrescenteret er miljøcertificeret med Green Key.

  

Tivoli Hotel


Arni Magnussons Gade 2 
DK-1577 København V 
Tlf. +45 4487 0000
tivolihotel@arp-hansen.dk

     

    

Arp-Hansen Hotel Group Tivoli Hotel

Kastanjen + Guldkareten

Op til 40 personer
2. sal
60 m2

Mere info

Kastanjen (the chestnut) + Guldkareten (the golden coach)

Kastanjen og Guldkareten er to mødelokaler der slås sammen til ét stort lokale. Lokalet har trægulve og store vinduer ud mod Kalvebod Brygge og kanalen. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr. Lokalet har ingen fast bordopstilling og er meget funktionelt, hvilket også gør det egnet til middagsselskaber. 

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 12 m
Bredde: 5 m
Højde: 3 m
Areal: 60 m2

Antal personer:

U-bord: 20
Skoleborde: 28
Biografopstilling: 40
Samlet bord: 30

Paafuglen + Tulipanen

Op til 40 personer
2. sal
56 m2

Mere info

Paafuglen (The Peacock)

Paafuglen og Tulipanen er to mødelokaler der slås sammen til ét stort lokale. Lokalet har trægulve og store vinduer ud mod Columbines Have. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr. Lokalet har ingen fast bordopstilling og er meget funktionelt, hvilket også gør det egnet til middagsselskaber. 

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 12 m
Bredde: 5 m
Højde: 3 m
Areal: 56 m2

Antal personer:

U-bord: 20
Skoleborde: 28
Biografopstilling: 40
Samlet bord: 30

Snurretoppen

Op til 8 personer
2. sal
21 m2

Mere info

Snurretoppen (The Spinning Top)

Snurretoppen ligger på 2. sal og er et af de mindre mødelokaler i Tivoli Congress Center. Lokalet er moderne indrettet og de store gulv til loft vinduer sikrer dagslys. Lokalet har de samme moderne bekvemmeligheder som de øvrige mødelokaler med alt i moderne av-udstyr.

Download plantegning

Størrelse:

Længde: 7 m
Bredde: 3 m
Højde: 3 m
Areal: 21 m2

Antal personer:

Samlet bord: 8

Mødelokale 1-6

Op til 6 personer
3. sal

På 3. sal har vi seks små mødelokaler med dagslys der kan rumme op til seks personer. Lokalerne vender enten ind mod byen og Columbines Have eller ud mod Kalvebod Brygge og kanalen. Lokalerne er velegnede til små møder eller som grupperum til større møder der afholdes i vores andre møderum.