SVENSKA / NORSK

Forespørgsel

   

Leave this empty:

Pin it

Hold møde i København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilbyde 10 forskellige møde- og konferencesteder i København.

Arp-Hansen Hotel Group ejer 10 hoteller i centrum af København og et enkelt i Gentofte ca. 8 km. nord for København. De 11 hoteller er alle unikt indrettet med øje for detaljen og for hotellets historie og nærmiljø.

Hotellernes konferencekapacitet varierer fra 10 personer til 2500 personer, så alle mødebehov kan imødekommes. Det er naturligvis muligt at overnatte på hotellerne efter dit møde.

Unikke hoteller med professionelle mødefaciliteter

Arp-Hansen Hotel Groups 10 hoteller er alle indrettet i forskellig stil og imødekommer forskellige behov.

Der er de ”gamle” hoteller som f.eks. Phoenix Copenhagen, der er indrettet i renæssancestil, Grand Hotel og Hotel Opera, der er indrettet i klassisk, engelskinspireret stil, Gentofte Hotel, der er indrettet med respekt for hotellets historie som adelens foretrukne landkro, og 71 Nyhavn Hotel samt Copenhagen Strand, der begge er indrettet i en maritim stil med respekt for hotellernes lange historie som pakhuse på havnefronten.

De nye hoteller tæller Copenhagen Island og Tivoli Hotel, der er bygget i hhv. 2006 og 2010 og byder på super moderne og trendy indretning. Hotellerne The Square og Imperial Hotel er bygget i funktionalistisk stil i hhv. 1961 og 1958 men er i dag indrettet moderne og stilrent med fokus på skandinavisk design.

Når det kommer til konferencefaciliteter, afspejles hotellernes indretning i mødelokalerne, så vi kan tilbyde mødelokaler i både klassisk- og moderne stil. Alle mødelokaler har naturligvis det nyeste inden for av-udstyr.

Fra intime møder til store generalforsamlinger

Arp-Hansen Hotel Groups 10 hoteller kan imødekomme alle møde- og konferencebehov – fra de mindste, intime møder til større konferencer og generalforsamlinger.

Tivoli Congress Center, der ligger i forbindelse med Tivoli Hotel har kapacitet til 4000 personer og egner sig godt til de helt store arrangementer. Læs mere om Arp-Hansen Hotel Groups mange mødelokaler