Pin it

Hold ferie med familien i København

København er et rigtig godt feriemål for børnefamilier – byen har en overskuelig størrelse, og der er masser af oplevelser for både børn og voksne. Tag for eksempel børnene med i Zoologisk HaveTivoli eller Danmarks Akvarium

Bo på et af Arp-Hansens 10 hoteller i centrum af København eller bo lidt nord for byen, på Gentofte Hotel, der ligger ca. 8 km. nord for Københavns bykerne og kombinerer naturskønne omgivelser med kort transporttid ind til Københavns centrum. 

Uanset hvilket hotel I vælger at bo på, har vi tilbud, der passer til jeres ferie og familie. Læs mere om tilbuddene her på siden.

Gode hoteltilbud for familier

I Arp-Hansen bestræber vi os på at give jer den bedste hoteloplevelse som muligt, og vi har derfor flere tilbud, I som børnefamilie kan benytte jer af. 

Rejser I med små børn, kan I booke et familieværelse med plads til op til to voksne og to børn til en fordelagtig pris: dobbeltværelse pr. nat med morgenmad fra DKK 890,- For hele familien! Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser i weekender, på helligdage samt i ferieperioder.

Er jeres børn store nok til at sove på eget værelse, har I mulighed for at bestille et ekstra hotelværelse med morgenmad til særlig pris. Ring og hør nærmere på tlf 8030 3045. 

På nogle af vores hoteller har I også mulighed for at bestille værelser med ”connecting doors”; så bor I tæt på børnene, men har stadig en grad af privatliv. 

Kontakt os for nærmere information eller book værelse let og bekvemt her på siden.