Kulturnatten i København

Den 11. oktober 2024 åbner byen op for den største tilbagevendende éndagsbegivenhed i København. Kulturnatten er en aften fyldt med festligheder, og arrangementet har i mange år været en af Københavns mest afholdte og mest velbesøgte kulturbegivenheder.

Den 11. oktober 2024 er det tid til årets Kulturnat i København!

Tag til byfest på den årlige Kulturnat i København

Byen er pakket med spændende events, god stemning og summende byliv, når dørene åbnes til mere end 250 teatre, museer, kirker, parker og pladser, biblioteker og ministerier. Hvert år kan du glæde dig til sjove, anderledes og flotte arrangementer, der tilsammen er med til at vise, hvordan København formår at favne bredt, når kulturlivets sider får lov at skinne igennem på Kulturnatten.

Kulturnatten i København er en stor begivenhed for mange børnefamilier, der bruger aftenen til at fejre starten på efterårsferien. Byens skønne kulturliv smelter sammen og forenes i inspiration og glæde, som vi alle kan nyde godt af. Få oplevelser ud over det sædvanlige og vær med, når årets Kulturnat i København løber af stablen.

Hvor i København kan jeg opleve Kulturnatten?

Kort sagt er der dømt Kulturnat i hele København. Lige fra Indre By til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn. Arrangementet er for både børn og voksne, og med et Kulturpas kan du på Kulturnatten rejse frit med Metro, bus og tog. Kulturpas til børn under 12 er gratis.

Det gode ved København er, at du også kan cykle fra sted til sted og på den måde nå at opleve en masse forskellige kulturevents, inden aftenen er omme. Planlægger du din aften hjemmefra, har du gode chancer for at få skræddersyede oplevelser til den helt store guldmedalje.

Program for Kulturnat i København

Programmet for Kulturnatten i København kan traditionen tro købes i en trykt version, så du kan have den med dig og holde øje med, hvilke arrangementer der er i gang time for time.

Se program på Kulturnattens egen hjemmeside


Få skarpe tilbud i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå ikke glip af skarpe tilbud og store besparelser på dit næste hotelophold.

Læs mere om tilbud

Få op til 10% rabat som STAY&SAVE medlem. Læs mere om alle fordelene