Kulturnat Arp-Hansen Hotel Group
SVENSKA / NORSK
Pin it

Besøg vores hoteller på Kulturnatten

Arp-Hansen Hotel Group åbner dørene til årets Kulturnat i København fredag d. 10. oktober 2014. Erfaringen viser, at der er rift om pladserne til vores arrangementer, så kom i god tid.

På Tivoli Hotel & Congress Center bliver du vist rundt i de eventyrlige omgivelser og får blandt andet den smukke Tivoli Congress Hall, de sjove Tivoli temaværelser og den farverige restaurant Tivoli Brasserie at se. Som noget helt særlig kan du til Kulturnatten også komme bag om facaden og se den store varegård, det imponerende kongreskøkken med madbåndet og få sjove oplysninger om driften at dette store hus – vidste du fx at der steges 4600 kg bacon til morgenbuffeten og serveres ca. 32.500 liter juice i løbet af et år…? 

Se program her: Tivoli Hotel og Congress Center

Se vores øvrige hotellers særlige begivenheder her:

Phoenix Copenhagen
71 Nyhavn
Imperial Hotel
Copenhagen Island

Alt i alt, kom og oplev de skæve vinkler af hotellerne og hør historierne bag – det er jo trods alt Kulturnatten.

Om Kulturnatten

Kulturnatten er byens største årlige begivenhed. Den fredag skolerne går på efterårsferie, åbner vi byen, og skaber en festlig aften, der i næsten 20 år har været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder.

Mere end 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen byder publikum velkommen. Spændende og flotte arrangementer demonstrer, at byen favner bredt, når den viser sine mange sider af kulturlivet frem.

Kulturnatten er en stor samlet begivenhed, hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle. Alle arrangører yder deres bedste for at give Kulturnattens gæster en nat ud over det sædvanlige.

Fra indre by til Valby, Frederiksberg, Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Islands Brygge, Amagerbro og Christianshavn vil store og små kunne opleve byen på en ny måde ved særarrangementer, der kun afholdes denne ene aften, det eneste du behøver, er et Kulturpas.