Kulturnat Arp-Hansen Hotel Group
SVENSKA / NORSK
Pin it

Book hotel til Melodi Grandprix 2014 i København

Da Emmelie de Forest i maj i år sang sig direkte ind i de europæiske hjerter ved Det Internationale Melodi Grandprix, placerede hun samtidig Melodi Grandprix 2014 i København.

Folk fra både ind- og udland vil valfarte til hovedstaden, når Danmark er værter for den gigantiske musikfest, så det er en god ide at booke dit hotel i København allerede nu.

Arp-Hansen Hotel Group tilbyder hotelophold for enhver smag med et stort og varieret udvalg af værelser i forskellige prisniveauer - alle sammen tæt på Københavns centrum.

Flere chancer for at se Eurovision Song Contest 2014 i København

Melodi Grandprixet i København løber over en lille uges tid med den store finale lørdag aften d. 10. maj, og afviklingsformen med semifinaler og generalprøver for både juryer og familier i dagene op til betyder, at der er rig mulighed for at opleve alle deltagerne på scenen.

Det giver også en stor efterspørgsel på hoteller i København, fordi der er behov for overnatninger på flere forskellige dage.

Book dit hotelophold

Du kan booke dit hotelophold i København til Melodi Grandprix 2014 allerede nu, så du kan være sikker på at kunne tage del i festlighederne.

Havnebus i pendulfart mellem Nyhavn og Refshaleøen
Der bliver indsat ekstra havnebusser til Det Internationale Melodi Grand Prix i København...

Læs mere på www.dr.dk

11 unikke hoteller i København

Alle hotellerne, som er en del af Arp-Hansen Hotel Group, er privatejede. Det betyder, at hver enkelt hotel er unikt i både stil og indretning, så du finder helt sikkert et hotelophold, som passer til dit behov.

Forventer du at besøge København på et andet tidspunkt, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller loyalitetsprogram. Så er du altid sikret de bedste priser og står først i køen til de mange attraktive tilbud.

Få en Restaurant voucher til en værdi af 200 kr. pr. overnatning.

Gælder i perioden januar til og med april 2014

Alle, der har en firmaaftale eller er medlemmer af vores loyalitetsprogram, får ekstra fordele samt en restaurant voucher til en værdi af 200 kr. pr. overnatning, som gælder i perioden januar til og med april 2014.

Husk at Arp-Hansen Hotel Group giver prisgaranti, så du er sikret den bedste onlinepris på vores hoteller, når du booker på Arp-Hansen Hotel Groups hjemmesider.