SVENSKA / NORSK
Pin it

Overnatning i KøbenhavnModerne hotelværelse på Imperial Hotel i centrum af København
  • Charmerende, moderne og stilfulde hoteller
  • De bedste adresser i centrum af København
  • Fordelagtigt loyalitetsprogram
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Gratis WiFi
Husk! vi giver prisgaranti på alle vores hotellerOvernatning i København

Overnat på det perfekte hotel, der passer præcis til din personlighed. Arp-hansen Hotel Group giver dig et væld af gode overnatningsmuligheder i hjertet af København. Hotelgruppen kan tilbyde dig lige præcis den overnatning i københavn på det hotel, der passer til dine ønsker og behov. Du kan vælge mellem toptjekkede nyopførte hoteller med view over byen, klassiske hoteller med kvalitetsdesign og gamle historiske bygninger med hyggelige velindrettede værelser i indre by.

Hotellernes placering

De elleve hoteller ligger i klynger i tre forskellige områder. Tre hoteller i området omkring Vesterport Station og Hovedbanegården. Tre hoteller ved Kalvebodbrygge og fire Hoteller omkring Kongens Nytorv. Ligegyldigt hvilket hotel du vælger at overnatte på i København, har du mulighed for at opleve byens særlige stemning og atmosfære, som vil give dig et særligt minde med fra byen.

Værelser med behagelig komfort til din overnatning i København

Overnat i skønne omgivelser i en seng, hvor dynen omsvøber og kæler for din krop, så du vågner med fornyet energi. Arp-Hansen Hotel Group har lagt vægt på komfort og sørget for, at du kan starte dagen med en dejlig morgenbuffet.

Læs om overnatning på de forskellige hoteller i København her på siden og se alle Arp-Hansen Hotel Groups aktuelle tilbud på hoteller i København