Pin it

Find det perfekte hotel i København


Uanset om du skal på ferie eller på forretningsrejse i København, er det vigtigt at finde et godt hotel, der passer til dine behov, så du dermed kan få en god base i København. Arp-Hansen Hotel Group råder over flere hoteller i centrum af København – hotellerne rangerer lige fra de 2-stjernede lavprishoteller Wakeup Copenhagen til de 4-stjernede deluxe hoteller Phoenix Copenhagen og 71 Nyhavn.

Alle vores hoteller har:

  • Prisgaranti
  • Gratis Wi-Fi
  • Gode hoteltilbud
  • Lækker morgenmad

Vi tilbyder et lækkert hotelophold, hvor du får lige præcis, hvad du behøver for en god nats søvn; en rigtig god seng, gratis WiFi, stilrent design og en lækker morgenmad at stå op til. Vælger du, som vores mange andre gæster, en overnatning på et af vores mange hoteller i Københavns centrum, så bor du på en af byens bedste beliggenheder.

 

 


Arp-Hansens andre hoteller i København

Hos Arp-Hansen Hotel Group finder du noget for enhver smag. Der er hoteller beliggende i centrum af København, og der er også et hyggeligt hotel i Gentofte's grønne omgivelser, kun et stenkast fra centrum.

Vores hoteller tilbyder de højeste standarder i værelser, morgenmad og beliggenhed. Udover det luksuriøse Hotel Phoenix og lavprishotellet Wakeup Copenhagen har Arp-Hansen Hotel Group 8 andre lækre hoteller centralt i København.

Ved Københavns havnefront ligger, foruden Wakeup Copenhagen, det spændende temahotel Tivoli Hotel og det flotte Copenhagen Island med udsigt ud over havneløbet. I området ved Kongens Nytorv og Nyhavn ligger hotellerne Copenhagen Strand og 71 Nyhavn Hotel, der alle byder på god service og flotte værelser. I området ved Københavns rådhusplads ligger hotellerne Imperial Hotel og The SquareThe Square er et meget populært, super moderne hotel med front ud mod Københavns rådhusplads. 
Alt sammen kun i gåafstand fra alle de seværdigheder København har at byde på, så som: Den lille Havfrue, Tivoli, Statens Museum for kunst, Nyhavn og Amalienborg.
Mere centralt bliver det ikke!