Pin it

Find dit hotel i København

Arp-Hansens har 12 hoteller centralt placeret i København. Hotellerne ligger i tre forskellige områder. De to nyeste hoteller finder du på Vesterbro tæt på Fisketorvet; Wakeup Copenhagen – det smukt designede lavprishotel, der giver dig mulighed for at overnatte billigt i moderne og lækre værelser. Ved siden af står det ranke og attraktive Tivoli Hotel, der er integreret med Tivoli Congress Center. Hotellet kan give dig en helt unik oplevelse med sit særlige design og luksuriøse faciliteter både som forretningsrejsende, med kæresten eller familien. Ønskes derimod at overnatte tæt på Hovedbanen og Rådhuspladsen kan du overnatte på et af de tre hoteller: Imperial Hotel og The Square. De tilbyder klassisk dansk design og god service i skønne omgivelser. Området omkring Kongens Nytorv vrimler med indtryk og her kan nærmest mærke de historiske fortællinger trænge sig på. I dette områder finder du fire vidunderlige hoteller med hver sin historie: Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand.

Overnat udenfor byen – tæt på København

8 km udenfor København ligger Gentofte Hotel, der med sin kro-agtige stemning kan give nogle dage i smukke og rolige omgivelser. Hotellet ligger et stenkast fra Gentofte sø, hvor du kan gå en morgentur inden dagens strabadser.

Hvor skal du overnatte?

Læs om dit yndlingshotel her på siden og book dit ophold i dag og glæd dig til en særlig oplevelse i Danmarks hovedstad.