Pin it

’Hvor skal vi sove i nat’? – overnat i det smukke København

Her på siden finder du fantastiske hoteller i København. Hvert af de 12 hoteller ligger centralt placeret og har sin særlige charme og fordele, som du kan nyde godt af, når du skal overnatte nogle dage i København. Læs om de forskellige hoteller og find dit foretrukne overnatningssted.

Overnatning – forkæl dig selv og din partner

Har du glemt at kigge din kæreste i øjnene eller bare arbejdet alt for meget, så forkæl dig selv og din kæreste med en lang romantisk weekend i København. Området omkring Kongens Nytorv emmer af skønhed og Atmosfære. Her kan i bevæge jer ind i jeres egen tidslomme og fornemme den skønne stemning hele året rundt. Kvarteret byder desuden på et væld af seværdigheder, oplevelser og spisesteder som vil inspirere og give ny energi.

Her kan I sove med Arp-Hansen Hotel Group

Arp-Hansen Hotel Group har fire hoteller liggende i området; Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel og Copenhagen Strand. Servicen og detaljerne er i top og I vil elske at træde ind af døren i afslappende omgivelser efter en dejlig dag i byen. Book din overnatning i dag og se frem til nogle afslappende dage i København.