Arp-Hansen Hotel Group modtager diplom for ”Årets bedste energiudnyttelse 2016” af HOFOR

Hos Arp-Hansen Hotel Group er vi stolte over at have modtaget prisen for ”Årets Bedste Energiudnyttelse 2016”, som blev overrakt af hovedstadsområdets forsyningsselskab HOFOR i juni 2017.
Prisen tilfalder vores Wakeup-hotel i Borgergade, der i 2016 opnåede en energiudnyttelse ud over det sædvanlige og har bidraget ekstraordinært positivt til at reducere CO2-udledningen i hovedstaden.
Med formålet at optimere energiudnyttelsen og bidrage til et grønnere København benytter Wakeup Borgergade sig af HOFOR Fjernkøling, ligesom flere andre af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller.

Hos Arp-Hansen Hotel Group sætter vi pris på de mange store gevinster, der findes med fjernkølingsløsningen – både miljømæssigt, økonomisk og driftsmæssigt. Først og fremmest er vi i stand til at bidrage til en grønnere hovedstad ved at reducere CO2-udslippet. På samme tid er der flere økonomiske fordele, og vi får minimeret drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, da al drift og distribution foregår centralt i HOFOR’s fjernkølingscentraler.
I en vellykket mission om at optimere energiudnyttelsen er vi af HOFOR derfor blevet kåret som den mest CO2-besparende kunde ud af hele 40 erhvervsbygninger i København, og vi er stolte over at have bidraget ekstra til at realisere visionen om et CO2-neutralt København i 2025.
Til belønning modtog Arp-Hansen Hotel Groups tekniske team under ledelse af Jack Hellweg Bengtsson HOFOR’s flotte diplom samt en afkølende præmie til hele hovedkontoret.