Spændende restaurant nyhed: SEA by Kiin Kiin åbner til efteråret

November 2016

KIIN KIIN og Arp-Hansen Hotel Group indgår spændende samarbejde og åbner restaurant i 71 Nyhavn Hotel.

Arp-Hansen Hotel Group udvider nu med endnu et partnerskab med en af byens førende restauranter. Denne gang med Michelin-stjernede Kiin Kiin, der til efteråret åbner SEA by Kiin Kiin i det fredede pakhus i Nyhavn 71. Vi har allerede sammen med både Sticks’N’Sushi i både Tivoli Hotel og ved Wakeup i Borgergade og MASH i Tivoli Hotellet skabt nogle interessante restauranter til glæde for vores mange hotelgæster og for glade Københavnere. Det er derfor med stor fornøjelse og forventning, at vi indgår endnu en strategisk alliance med den dygtigste thai-køkken mager, Henrik Yde Andersen, der kan bryste sig af at have den eneste Michelin-stjernede thai restaurant – og den ligger i København i Guldbergsgade.
SEA by Kiin Kiin - South East Asian kitchen - bliver indrettet med respekt for det gamle pakhus, men med en tydelig reference til et pakhus i Hong Kong ca. 1930.

Henrik Yde fortæller om planerne:
”Restauranten råder over 25 bar pladser, hvor der vil være en gin bar med 100 udvalgte gins, deriblandt vores egen fra vores nyetablerede destilleri på Østerbro. Barmenuen byder på delikate små snacks og mere street agtige appetizers. Der er kaffe ristet med coffee collective. Jeg har sammen med Mikkeller brygget en øl, der hylder Nyhavn og de gamle pakhuses duft af fremmede krydderier. Vi vil tilbyde hotelgæster og gæster ude fra et spændende tekort med over 40 forskellige teer alle håndplukket. Vi har lokket en af Bangkoks bedste bartendere til at stå for de forskellige cocktails, der selvfølgelig vil have et asiatisk præg, så må vi håbe, at han kan lære at elske det danske vintervejr.”

Restauranten vil rumme 60 pladser og åbningstiderne i køkkenet er alle årets dage fra kl. 12.00 til 22.00.

Maden vil blive klassikere fra Kiin Kiin serveret som ala carte retter. Menukortet er på 30 forskellige retter fra 95 kroner, hvor gæsten så selv sammensætter sin menu. Vi anbefaler fire retter.

Endvidere vil der blive bygget en restaurant i køkkenet med plads til 6 personer som har arbejdstitlen Kiin Kiin Journey.

71 Nyhavn Hotel
71 Nyhavn Hotel

 
Henrik Yde uddyber: ”Kiin Kiin Journey bliver en mere intens udgave, hvor vi kan arbejde mere med iscenesættelsen af selve middagen, “A journey through Thailand seen through my lenses” er første menu, hvor jeg serverer de retter, jeg mødte på mit ophold, da jeg boede der i 5 år. Køkkenchef bliver vores nuværende souschef på Kiin Kiin Mari Ton. Sommelier bliver Voung lai som i snart 10 år har stået for vinen på Kiin Kiin Guldbergsgade. Restaurant chef bliver Nukool Srimartkul. Der vil endvidere blive serveret udendørs, når vejret tillader. Frokosten vil udenfor byde på mere lette retter der afspejler både, at det er frokost samt hvor vi er i sæsonen.”

Samtidigt med at SEA by KIIN KIIN åbner forventer vi at pakke det gamle og til den tid totalrenoverede fredede røde pakhus ud og slå dørene op for byens smukkeste pakhushotel. Elegance, autenticitet og det aldeles charmerende Nyhavn er, hvad man forbinder med 71 Nyhavn Hotel. Et enestående hotel med to smukke pakhuse, hvoraf det røde pakhus netop nu er ved at gennemgå en omfattende renovering. Det bliver et markant løft med fokus på luksuriøs æstetisk og det lille ekstra.

Med underspillet elegance, SEA by Kiin Kiin i underetagen og en sublim beliggenhed i Nyhavn har det stemningsfyldte hotel en billedskøn udsigt over havnen. Den centrale placering forenes med eksklusivitet og charme, som gør hotellet helt unikt. Fra hotellet er der kun få minutters gang til Kongens Nytorv, Strøget og Amalienborg Slot. En eftertragtet beliggenhed og et hotel med snart 130 værelser, der byder på elegant interiør og en fantastisk udsigt. Der er desuden gratis Wi-Fi på hele hotellet. 71 Nyhavn Hotel går fra at kunne tilbyde 150 værelser til i sensommeren 2016 at kunne tilbyde færre, men større og mere eksklusive, værelser. Her vil 122 af de i alt 130 være Executiveværelser & Suiter.

De kommer til at fordele sig således:

  • 100 Executiveværelser
  • 22 Juniorsuiter
  • Samt 10 Suiter, som er 2 skønne Juniorsuiter med ”connecting doors”.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til underspillet elegance i Nyhavn.

Vi står gerne til rådighed for yderligere information. Kontaktdata findes nedenfor.

 

Med venlig hilsen

Restaurant Kiin Kiin
Henrik Yde

Administrerende Direktør

Restaurant Kiin Kiin
Guldbergsgade 21
2200 København N
Tel. +45 3535 7555
E-mail: kiin@kiin.dk
www.kiin.dk

ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Dorte Krak

Administrerende Direktør

ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Nybrovej 75
2820 Gentofte
Tel. +45 4597 0500
E-mail: sales@arp-hansen.dk
www.arp-hansen.dk