Nyt luksus hostel åbner sommer 2017

Arp-Hansen Hotel Group, der er Københavns største hotelkæde med over 3.700 værelser og 100 mødelokaler fordelt på 12 hoteller på de bedste beliggenheder, sætter igen nye standarder for overnatning i København.

Koncernen har netop købt og overtaget Dansk Metals tidligere hovedkvarter i Nyropsgade  bare et stenkast fra Vesterport station med udsigt til søerne. Ombygningen er allerede i fuld gang og sommeren 2017 forventer vi at åbne koncernens første hostel, Steel House Copenhagen  og det med ambitionen om at skabe Københavns mest lækre luksus hostel med en rå atmosfære i enestående format, unik central beliggenhed og med fælles faciliteter i særklasse.

Steel House Copenhagen

Steel House Copenhagen

Det New Yorker inspirerede Steel House Copenhagen sætter en ny og spændende standard for nutidens city hostels. Rammerne er industrial chic, der skaber det rette rum med rødder i de rå elementer, bløde teksturer og rustikke interiør. Sammen med de multiminimalistiske linjer giver det glødende Steel House Copenhagen dig god grund til at læne dig tilbage i de favnende og uforlignelige omgivelser, du finder på det nye city hostel i Nyropsgade. Den urbane aura binder det hele sammen i et hjem, der kan være dit, når du besøger København.

Af håndplukkede muligheder vil du på Steel House Copenhagen bl.a. kunne opleve:

  • Fællesområde
  • Cafe & Bar
  • “Self-service” køkken
  • Fitness & Pool
  • Stilleområde
  • ...og meget mere!
Steel House Copenhagen - hangout

Pris fra DKK 125,- pr. person pr. seng

Steel House Copenhagen kommer til at rumme ialt ca 1.150 sengepladser fordelt på

  • 253 værelser
  • 64 2-sengsværelser
  • 54 4-sengsværelser
  • 135 6-sengsværelser

Vi glæder os til at byde alle velkommen til en ny og anderledes indkvarteringsform i København – hvor både den unge rejsende, familien med børn, bedsteforældre med børnebørn, foreningen fra provinsen og det rejsevante hippe internationale hostel-publikum sammen vil være med til at skabe liv og atmosfære i de på een gang hyggelige og fikse rammer på Steel House Copenhagen...

 

Hør allerede nu nærmere og book seng eller værelse ved at kontakte os.

Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet!

Steel House Copenhagen - Cafe & Bar


ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Dorte Krak
Administrerende Direktør

 

Hostel information & reservation
Steel House Copenhagen
c/o Arp-Hansen Hotel Group
Nybrovej 75
DK-2820 Gentofte
Tel.: +45 8030 3045

book@arp-hansen.dk
www.steelhousecopenhagen.com/da