MASH åbner på toppen af Tivoli Hotel & Congress Center

Når Tivoli Hotel & Congress Centers udvidelse står færdig, bliver det med MASH Penthouse på toppen.

Fra 15. oktober kan du efter en hyggelig feriedag i København, et forretningsmøde eller en konference nyde en velsmagende og perfekt tilberedt bøf i MASH Penthouse, der åbner på 12. etage i den nye del af Tivoli Hotel & Congress Center.

”Arp-Hansen Hotel Groups samarbejde med MASH er en perfekt alliance mellem to rutinerede aktører i den københavnske turistbranche. Sammen skaber vi nye rammer for turist- og konferencegæster i København” siger administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group Dorte Krak om samarbejdet.

På MASH går smagsoplevelse og sanseoplevelse hånd i hånd. Det forener sig godt med Tivoli Hotel & Congress Center. Her er et hotelophold ikke bare et hotelophold, en konference ikke bare en konference. Der bliver kælet for detaljen og gjort alt for, at gæsten får den bedste oplevelse – og det samme gør sig gældende på MASH.


På restaurantens indendørs areal er der plads til 90 spisende gæster, og når vejret tillader, kan gæsterne bevæge sig ud på den åbne terrasse, hvor der er plads til, at 60 gæster kan nyde en lækker bøf, mens de kigger ud over Københavns skyline.

Den nye restaurant bliver et spændende supplement til Tivoli Hotel & Congress Centers nuværende restauranttilbud med henholdsvis Tivoli Brasserie og Sticks’n’Sushi.