Arp-Hansen Hotel Group åbner det nye Tivoli Hotel 1. juli 2015

I alt 679 værelser og mødefaciliteter til 6.000 gæster


1,5 million gæster har enten boet eller besøgt Tivoli Hotel & Congress Center siden åbningen i 2010. Arp-Hansen Hotel Group og Tivoli udvider derfor nu med nyt tematiseret forretningshotel med 282 værelser, som bliver en integreret del af det nuværende Tivoli Hotel. Udvidelsen rummer endvidere 38 nye møde- og konferencerum. Værelserne åbnes for gæster allerede den 1. juli 2015 og mødefaciliteterne er klar fra 1. oktober i år. Hotellet er tegnet af den internationalt kendte arkitekt Kim Utzon og får blandt andet en eksklusiv pool med glasbund, der svæver ud over hotellets facade i 43 meters højde. På hotellets tagetage åbner bøf-restauranten MASH Penthouse den 15. oktober 2015. 

Et af de nye værelser på Tivoli Hotel & Congress Center

Når det nye 12-etagers hotel forventes at stå klar fra sommeren bliver det et hotel præget af Tivolis ånd og designhistorie. Hotellet vil, som det eksisterende Tivoli Hotel, leve op til forretningsgæsters behov samtidig med, at det imødekommer familiesegmentets ønsker. Den samlede hotelkapacitet for Tivoli Hotel kommer dermed op på 679 værelser og mødefaciliteter, der kan rumme 6.000 gæster.

Med det nye hotel realiseres den oprindelige plan for det samlede kongres- og hotelområde på Kalvebod Brygge, der ud over Tivoli Hotel & Congress Center også indbefatter 510 værelser på lavprishotellet Wakeup Copenhagen. Kongreskomplekset vil efter udvidelsen samlet tilbyde 1.200 værelser.

Samlet vil det udvidede Tivoli Hotel & Congress Center byde på en række nyheder, som alle hver især er et besøg værd: 

 • 282 nye værelser i lækkert og nyt Tivoli-design - alt indrettet i samarbejde med Tivoli Design Team
 • Det nye Tivoli Hotel vil have værelser i samme kategorier som det eksisterende: standard, superior, executive, jr. suite og suite
 • 38 nye møde- og konferencerum, der kan rumme op til 400 personer i det største lokale - dette giver et stærk supplement til hotellets eksisterende 17 lokaler
 • Møderum med plads til 2.400 gæster i kongressalen
 • Alle mødefaciliteter indrettes i samme stil og design af høj kvalitet som det eksisterende hotels mødefaciliteter og med state-of-the-art AV-udstyr - alt sammen velovervejet og elegant tænkt ind i indretningen 
 • Ny kongresreception for modtagelse af kongres-og mødecenterets mødeplanlæggere og -gæster
 • Ny lobbykiosk, lobbybar og café i hotellets nuværende lobbyområde
 • På hotellets 11. etage åbnes til efteråret TIVOLI VIEW RESTAURANT til eksklusiv morgenmad og konferencegæster til frokost og aften. Restauranten vil få 120 pladser og vil have et fantastisk view over Københavns skyline og Tivoli. Restauranten vil endvidere kunne reserveres til private dinnerselskaber under ledelse af Tivoli Hotels chefkok Thorbjørn Scott Moy og hans dygtige team.
 • Hertil kommer ligeledes på 11. etage TIVOLI VIEW LOUNGE, der bliver en nyindrettet executive lounge for hotellets executive gæster, der bor i hotellets mest eksklusive værelseskategorier. Loungen vil være åben fra kl. 11.00-23.00 og byde på lette drinks og snacks i et eksklusivt og afslappet miljø med byens bedste udsigt. Loungen er velegnet til at slappe af, holde møder eller arbejde i. Der vil være mulighed for at tilkøbe sig adgang til loungen, hvis man ikke har adgang inkluderet via sin værelseskategori. 
 • På hotellets 12. etage åbner ligeledes til efteråret hotellets PENTHOUSE POOL & RELAX afdeling med et enestående pool-design med glasbund, der svæver ud over hotellets facade i 43 meters højde. Relax-området vil endvidere byde på en udsigts-sauna, liggestole samt et mindre fitness-område. Der vil også her være mulighed for at tilkøbe sig adgang til pool-området på 12. etage, hvis man ikke har adgang inkluderet via sin værelseskategori. Alle hotellets gæster har selvfølgelig adgang til Tivoli Hotels store pool og fitness samt Tivoli Play Room. 
 • På hotellets 12. etage åbner samtidigt en endnu ikke offentliggjort eksklusiv restaurant – der vil byde på fuldendt gastronomi og en unik sanseoplevelse. Det nye hoteltårns toprestaurant vil blive et spændende supplement til Tivoli Hotels eksisterende restaurantudbud med henholdsvis Tivoli Brasserie og Sticks’N’Sushi. Navnet på den nye restaurant offentliggøres primo maj.


CEO for selskabet bag toprestauranten udtaler, at gæsterne vil opleve, at man ikke går på kompromis med råvarerne, smagen, rammerne, detaljerne eller service, idet man ved, at en fuldendt madoplevelse ikke alene skabes af det, der serveres for gæsten. Service og stemningen bliver mindst lige så vigtigt i Tivoli Hotels nye toprestaurant.

"Arp-Hansen Hotel Groups samarbejde med denne toprestaurant er en perfekt alliance mellem to rutinerede aktører i den københavnske turistbranche, og sammen skaber vi nye rammer for turist- og konferencegæster i København" siger administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group, Dorte Krak.

Lise Lyck, turismeekspert og ekstern lektor på Copenhagen Business School og Københavns Universitet siger: ”Det er godt for turismen i København, at det er blevet en succes, at sammenkæde Tivoli – Danmarks største attraktion  med et hotel bygget omkring Tivolis idegrundlag. Selv om erfaringer fra udlandet har vist, at temahoteller gavner attraktionen, hotellet og destinationen, så var det jo ikke ensbetydende med, at det også ville forholde sig sådan i Danmark. Der er ingen tvivl om, at det vi ser, er en afgørende del af vejen frem, hvis vi i Danmark skal fortsætte den stigende tendens i antallet af turister til landet. For at få København til at blive en endnu større succes mangler nu, at transporten i København kommer til at fungere uden barrierer for udviklingen, og at handelen knyttes tættere til værdiskabelsen”.


Administrerende direktør for Arp-Hansen Hotel Group, Dorte Krak udtaler:
"Arp-Hansen Hotel Groups samarbejde med Tivoli og spændende internationale restaurantbrands er den perfekte alliance mellem rutinerede aktører i den københavnske turistbranche. Sammen skaber vi nye rammer for turist- og konferencegæster i København og vi kan fortsætte med at byde vores gæster velkommen i nye hotelrammer et stenkast fra Tivoli".

Lars Liebst, adm. direktør Tivoli siger:
"Vi har gennem de seneste år arbejdet med at udvide vores forretningsområder inden for turismeværdi-kæden. Et Tivoli Hotel mere i familieklassen, der samtidig tilgodeser forretningssegmentet. ligger i naturlig forlængelse af vores strategi om at gøre Tivoli til en helårsforretning. Arp Hansens evne til at drive hotel samt vores kendskabsgrad i ind- og udland gør, at vi tilsammen kan give gæsterne på de to hoteller noget, de ikke kan få andre steder, og det vil forhåbentligt fortsat smitte af på begge parters besøgstal".

Allerede 1. april 2015 lancerede Tivoli Hotel dets nye Kina-modtageprogram, som indebærer det at skabe tryghed og kommunikation på kinesisk og dermed skabe en god gæsteoplevelse for rejsende fra Kina.

Kina-modtageprogrammet inkluderer bl.a.:

 • Kinesiske brochurer
 • Kinesisk skiltning internt
 • Kinesisk personale
 • Kinesisk velkomstpakke
 • Personaleuddannelse som sikrer kulturforståelse
 • Særlige værelser indrettet med aquaclean-toiletter


Fakta

Tivoli og Arp-Hansen Hotel Group indgik i 2008 et strategisk samarbejde omkring Arp-Hansen Hotel Groups Tivoli Hotel. Der har ikke været langt fra tanke til handling for Tivoli Hotellet. I 2010 bød hotellet de første gæster velkommen og senere samme år åbnede dørene for Københavns nye kongrescenter - Tivoli Congress Center. Nu føjes der et kapitel mere til det succesfulde samarbejde.

Om Arp-Hansen Hotel Group
Arp-Hansen Hotel Group har siden 1961 drevet hotelvirksomhed og er i dag Københavns største hotelkæde med 3.500 værelser og 100 mødelokaler fordelt på 12 hoteller, som alle har centrale beliggenheder i København. Arp-Hansen Hotel Group beskæftiger i dag ca. 750 medarbejdere. Hotellerne drives og markedsføres under navnet Arp-Hansen Hotel Group – gruppens kendte hoteller er Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Tivoli Hotel, Imperial Hotel, The Square, Copenhagen Island, Copenhagen Strand, Hotel Opera, Gentofte Hotel og Wakeup Copenhagen Hotels.

Om Tivoli
Siden Georg Carstensen i 1843 for første gang slog portene op for gæsterne til Tivoli i København har Haven udviklet sig til en forlystelseshave i verdensklasse med hotelvirksomhed, 27 kørende forlystelser, aktiviteter, boder, restauranter samt events, shows og koncerter på højeste niveau. Tivoli er blandt verdens ældste forlystelseshaver og er med sine traditioner og løbende fornyelser et stærkt oplevelses-tilbud til alle generationer. Haven besøges af godt 4 millioner gæster hvert år.

Vi står gerne til rådighed for yderligere information om det udvidede Tivoli Hotel & Congress Center og Arp-Hansen Hotel Group. Kontaktdata findes nedenfor.

Venlig hilsen

ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Dorte Krak
Administrerende Direktør

TIVOLI
Lars Liebst
Administrerende Direktør

Kontakt

ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Nybrovej 75
2820 Gentofte
Tel. +45 4597 0500
E-mail: sales@arp-hansen.dk
www.arp-hansen.dk

TIVOLI
Pressechef; Brand & Kommunikation
Torben Plank
Tel. +45 33750440 / +45 2223 7440
E-mail: tpl@tivoli.dk
www.tivoli.dk