Pin it

Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er placeret på de bedste adresser i centrum af København.

I området omkring Rådhuspladsen har vi tre hoteller, hvor The Square har adresse på selve Rådhuspladsen. Derudover ligger det stilfulde Imperial Hotel og det klassiske og charmerende Grand Hotel tæt på Rådhuspladsen, gode restauranter, underholdning og Københavns Hovedbanegård.

På den anden side af Københavns Hovedbanegård ligger vores hoteller på Kalvebod Brygge. Her ligger det spektakulære temahotel, Tivoli Hotel & Congress Center, samt det unikke og moderne hotel, Copenhagen Island.

Arp-Hansen Hotel Group har flere hoteller i området omkring Kongens Nytorv: Det romantiske 71 Nyhavn Hotel, det eksklusive Phoenix Copenhagen og det maritime Copenhagen Strand. Overnatter du i dette område, er du i gåafstand til Det Kongelige Teater, shoppingmuligheder, gode restauranter, seværdigheder og kulturoplevelser.

Alle vores hoteller ligger i centrum af København – på nær ét. Lidt nord for København finder du det charmerende Gentofte Hotel, beliggende i idylliske og naturskønne omgivelser.

På Arp-Hansen Hotel Groups hoteller bor du både centralt og på hoteller med skøn atmosfære, så du kan nyde dit hotelophold.

Yo Yo Event (Kat: event)

10.06.2016
Yo Yo Yo YoYo YoYo YoYo YoYo YoYo YoYo Yo

Yo Event only (kat: event)

10.06.2016
Yo Yo Yo YoYo YoYo YoYo YoYo YoYo YoYo Yo

SWAG (kat: Seværdigheder - Tivoli)

10.06.2016
sub Swag di swag, Swag di swag, Swag di swag, Swag di swag, Swag di swag, Swag di swag, Swag di swag,

Yolo (kat: seværdigheder)

10.06.2016
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test
test test
test test

Nyhedstest til brug på Arp-portalen (kat: kunst)

11.12.2015
Unikke hoteller med charme og stil i centrum af København. Det har hotelkæden Arp-Hansen Hotel Group stået for gennem mere end 50 år. Vores strategi...
1 2