Steel House Copenhagen

Et ophold på Steel House Copenhagen er til dig, der har hang til luksussøvn og den betonbyggede kulturmetropol over dem alle, New York – til lavpris.

I 2017 kom en industriel glasbygning med rustrøde rammer til at huse Steel House Copenhagen. Den kom også til at danne rammerne for et uset – og overset – koncept, der tilgodeser dét, som nutidens gæster forventer af et moderne hostel. Det vil sige et koncept for dig og andre gæster, som vil mærke en vibe af luksus for få kroner. Som vil sove tæt på det storbyens liv – og samtidig have muligheden for at opleve den på et lavt lydniveau i nattetimerne. Og gæster, som ønsker, at den hjemlige følelse og de små hverdagsglæder – hjemmelavet mad, gratis Wi-Fi, hobbyer og hyggestunder – følger med.

Rum for god søvn – og gode samtaler

Steel House Copenhagen er et luksushostel på Vesterbro, der med sit blomstrende kulturliv og mangfoldige smagsoplevelser, er blevet kendt som den mest hippe bydel i København. Efter en must-see-spækket dag i storbyen får du derfor muligheden for at trække dig tilbage i vores rammer, som fanger essensen af den rå new yorker-stil.

Hotellets betonstøbte vægge bløder op blandt lyse træpaneler og møbler, pudefyldte lædersofaer og dansende ild i pejsen. Hotellet får også liv af de summende gæster, der samler sig i fælleskøkkenet, i fitnesscentret og ved poolen… eller synker ned i loungen, med en specialøl i hånden, inden de bevæger sig ud i det københavnske natteliv.

Har du lyst til at opleve den urbane stemning? Så glæder vi os til at tage imod dig på Steel House Copenhagen.