Pin it

Havnerundfart i København

Sejl gennem de smukke kanaler med en Havnerundfart-pakke fra et af vores udvalgte hoteller. Pakken giver dig en overnatning, en udsøgt morgenmadsbuffet og en billet til havnerundfart i København. Med denne pakken får du den ultimative sightseeing-oplevelse. Book allerede i dag og glæd dig til en skøn tid på vandet, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde udsigten.

 

Oplev Københavns kanaler på havnerundfart

Hvad skal man se i København? På den klassiske havnerundfart kan du være turist i København og få historier om de mest populære seværdigheder i byen. Sightseeing til vands er en skøn og afslappende måde at opleve så meget som muligt af København – på kortest tid. Turen med havnerundfarten tager cirka 1 time, hvor I blandt andet kommer til at se Børsen, Nyhavn, Operahuset, Langelinie og Den lille Havfrue. Pakken er altså særligt perfekt for dig, der ikke har så mange dage i København. 

 

Bestil pakken og kombinér din overnatning med havnerundfart i København:

Pris pr. person i delt dobbeltværelse fra DKK 595,-
Pris pr. enkeltværelse fra DKK 1015,-
 

Tilbuddet indeholder:

  • Overnatning i et af vores skønne værelser
  • En hyggelig tur med havnerundfart i de Københavnske kanaler.
  • Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
Phoenix Copenhagen hotels facade om aftenen i København

Phoenix Copenhagen

Atmosfære og elegance.

fra DKK

625,-

71 Nyhavn Hotel ned til Københavns kanaler

71 Nyhavn Hotel

Stemningsfuld 4-stjernet elegance i charmerende Nyhavn.

fra DKK

940,-

Hotel Copenhagen Island i København beliggende på kunstig ø midt i Københavns havn

Copenhagen Island

Moderne designperle med sublim beliggenhed ved vandet. 

fra DKK

610,-

Hotel Copenhagen Strands indgang og facade i København

Copenhagen Strand

Maritim charme af bedste slags på bedste beliggenhed. 

fra DKK

595,-

Havnerundfart København – oplevelser til vands

Hvis du kan sige JA TAK til sjove oplevelser i København, JA TAK til et skønt hotelophold og JA TAK til et godt tilbud, så er vores Havnerundfart-pakke lige noget for dig. Med tilbuddet slår du overnatning og sightseeing sammen, så du hjemmefra ved, at du som minimum kommer til at opleve en lang række seværdigheder, som du ikke ville kunne nå på én dag til fods. Turen tager som nævnt en times tid, og er vejret skønt, kan du stadig nå at shoppe på Strøget, tage et smut op i Rundetårn, drikke kaffe på fortovscaféerne og spise på en af Københavns mange fantastiske restauranter. Nå mere med en Havnerundfart-pakke på Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Island eller Copenhagen Strand. Skal du afsted med hele familien, er det også en nem og sjov måde at være sammen på: Ingen bliver væk fra hinanden, og I får helt nye oplevelser og sjove historier om det gamle og det nye København.

Rigtig god fornøjelse og god havnerundfart i København!

 

 

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes.