Pin it
Havnerundfart i København samt overnatning på Copenhagen Strand
Havnerundfart

Havnerundfart i København

Sejl gennem de smukke kanaler med en Havnerundfart-pakke fra et af vores udvalgte hoteller. Pakken giver dig en overnatning, en udsøgt morgenmadsbuffet og en billet til havnerundfart i København. Med denne pakken får du den ultimative sightseeing-oplevelse. Book allerede i dag og glæd dig til en skøn tid på vandet, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde udsigten.

 

Oplev Københavns kanaler på havnerundfart

Hvad skal man se i København? På den klassiske havnerundfart kan du være turist i København og få historier om de mest populære seværdigheder i byen. Sightseeing til vands er en skøn og afslappende måde at opleve så meget som muligt af København – på kortest tid. Turen med havnerundfarten tager cirka 1 time, hvor I blandt andet kommer til at se Børsen, Nyhavn, Operahuset, Langelinie og Den lille Havfrue. Pakken er altså særligt perfekt for dig, der ikke har så mange dage i København. 

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
Billet til havnerundfart

 

fra DKK 595,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

 • Gælder på følgende hoteller
  Phoenix Copenhagen hotels facade om aftenen i København

  Phoenix Copenhagen

  Atmosfære og elegance.

  fra DKK

  625,-

  71 Nyhavn Hotel ned til Københavns kanaler

  71 Nyhavn Hotel

  Stemningsfuld 4-stjernet elegance i charmerende Nyhavn.

  fra DKK

  940,-

  Hotel Copenhagen Island i København beliggende på kunstig ø midt i Københavns havn

  Copenhagen Island

  Moderne designperle med sublim beliggenhed ved vandet. 

  fra DKK

  610,-

  Hotel Copenhagen Strands indgang og facade i København

  Copenhagen Strand

  Maritim charme af bedste slags på bedste beliggenhed. 

  fra DKK

  595,-

Havnerundfart København – oplevelser til vands

Hvis du kan sige JA TAK til sjove oplevelser i København, JA TAK til et skønt hotelophold og JA TAK til et godt tilbud, så er vores Havnerundfart-pakke lige noget for dig. Med tilbuddet slår du overnatning og sightseeing sammen, så du hjemmefra ved, at du som minimum kommer til at opleve en lang række seværdigheder, som du ikke ville kunne nå på én dag til fods. Turen tager som nævnt en times tid, og er vejret skønt, kan du stadig nå at shoppe på Strøget, tage et smut op i Rundetårn, drikke kaffe på fortovscaféerne og spise på en af Københavns mange fantastiske restauranter. Nå mere med en Havnerundfart-pakke på Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Island eller Copenhagen Strand. Skal du afsted med hele familien, er det også en nem og sjov måde at være sammen på: Ingen bliver væk fra hinanden, og I får helt nye oplevelser og sjove historier om det gamle og det nye København.

Rigtig god fornøjelse og god havnerundfart i København!

 

 


Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag. Den fulde pris skal forudbetales og kan ikke ændres eller refunderes.