Pin it
Vinter i Tivoli
Vinter i Tivoli

Oplev vinteren i Tivoli

Tivoli runder 175 år i 2018, hvilket skal fejres med en udvidelse af havens nuværende åbningstider til en ny sæson ”Vinter i Tivoli”, som du kan opleve fra d. 2. februar til og med d. 25. februar 2018. Danmarks forlystelseshave vil derfor være åben i vinterferien, til fastelavn samt Valentinsdag.

I perioden kan du blandt andet nyde en lækker middag i en af havens restauranter, tage en tur i udvalgte forlystelser, opleve en musical i Koncertsalen eller tage en tur på skøjtebanen i det vinter-oppyntede Tivoli. Derudover bliver der til ”Vinter i Tivoli” plads til en masse nye spændende overraskelser og nyheder!

Med denne pakke har vi gjort det nemt for dig! Du får overnatning på Tivoli Hotel og entrébillet til Vinter i Tivoli i ét. Book dit ophold med det samme, og glæd dig til at opleve Tivoli, som var det taget ud fra et vintereventyr.

NB: Under Vinter i Tivoli vil nogle af forlystelserne være lukkede, til gengæld vil der være flere indendørs aktiviteter og skøjtebane.

Tilbuddet indeholder

Overnatning i et af vores skønne værelser
Entré til eventyrlige Tivoli
Lækker morgenbuffet med bl.a. friskbagt brød, æg og frugt
 

 

fra DKK 665,-

Pris pr. person i delt dobbeltværelse

  • Tivolis åbningstider

    Vinter

    2. februar 2018 - 25. februar 2018
    Søndag - torsdag kl. 11.00-23.00
    Fredag - lørdag kl. 11.00-24.00

Salgsbetingelser:

Tilbuddet gælder for et begrænset antal værelser, og prisen er altid angivet pr. nat. Prisen kan variere fra dag til dag.