Møder & konferencer i København

I Arp-Hansen Hotel Group dyrker vi forskellighed frem for strømlining. Derfor er heller ikke ét møde ens på vores mange unikke mødesteder i København og Gentofte. Én ting er dog sikkert: Holder du et møde hos os, får du en topplacering i byen, vi skræddersyr dit event til dine behov, og vi er med dig hele vejen. Vi tilbyder bl.a. mødepakker, skræddersyede løsninger, forplejning, teknisk assistance og har lokaler med plads til alt fra 2-2.400 deltagere.


Unikke møde- og konferencesteder

Kreative rammer inspirerer til nye idéer, tankestrømme og teamudvikling. Mere simpelt bliver det ikke. Vi råder over syv unikke mødesteder på syv unikke placeringer, hvor vi dyrker forskellighed frem for ensartethed.

Vi følger forskelligheden

Centralt i København

Vi giver dig Københavns bedste adresser tæt på seværdigheder, gastronomi og gode transportmuligheder. Hold dit møde, event eller din kongres hos os og nyd, at byen er lige ude foran hotellet.  

Vi følger byen

Den personlige vært

Nærvær, service og ekspertise er tre kerneværdier, du mærker, når du afholder et møde hos os. Vi er med dig hele vejen. Hos os er der fokus på det personlige møde – både for dig og dine mødedeltagere.

Vi følger til dørs

Skræddersyede møder

Det er dit møde – derfor er det også dine ønsker og behov, der er i fokus. Fortæl os dine idéer, eller lad os forme dit møde i fællesskab. Fleksibilitet er vores slagord, vi kan huse alle former for events.

Vi tror på dine ideer

Vil du vide mere?

Kontakt os for mere info eller forespørgsel! Vi står klar til at hjælpe. 

Telefon: +45 4597 0500