Pin it

Book mødelokaler i København

Hos Arp Hansen Hotel Group kan vi tilbyde møde- og konferencefaciliteter af forskellig art både store som små med plads til alt fra 10-200 personer. Hotellerne er placeret i centrum af København, så I har mulighed for at benytte jer af byens mange tilbud, når mødet afsluttes. Vi tilbyder en række forskellige mødepakker, og vi står gerne til rådighed for at hjælpe med at skræddersy et tilbud, der stemmer overens med jeres ønsker og behov. 

Skal I bruge et mindre eller mellemstort mødelokale?

Hos os har I mulighed for at vælge mellem flere forskellige mindre og mellemstore mødelokaler alle med hvert sin unikke atmosfære og indretning.

I kan leje lokaler i denne kategori hos Copenhagen Strand, Copenhagen Island og The Square.

Tjek eventuelt det enkelte hotel for nærmere detaljer om mødelokalerne.

Eller har I brug for et større eller stort mødelokale?

I har også mulighed for at leje større og store mødelokaler hos Imperial Hotel, Phoenix Copenhagen, Gentofte Hotel og Tivoli Hotel & Congress Center.

Her er det klart det sidste, der har de største lokaler til rådighed og giver dig mulighed for at holde alt fra generalforsamlinger, events og messer. Selve kongressalen har plads til 2400 deltagere og Tivoli Congress Center kan rumme helt op til 5500 deltagere fordelt over de forskellige lokaler.

Kontakt os, hvis I ønsker at booke eller vide mere om vores mødefaciliteter.