Pin it

Hold møde i København

Hos Arp-Hansen Hotel Group tilbyder vi forskellige møde- og konferencesteder i København.

Vores hoteller har en sublim beliggenhed i centrum af København og et enkelt i Gentofte ca. 8 km. nord for København. Alle hotellerne er alle unikt indrettet med øje for detaljen, hotellernes individuelle historie og nærmiljø.

På hotellerne med møde- og konferencefaciliteter varierer kapacitet fra 10 personer til 2400 personer, så alle mødebehov kan imødekommes. Det er naturligvis muligt at overnatte på hotellerne efter dit møde. Skal din mødedag være lidt ekstra luksuriøs? Så sæt prikken over i'et med en lækker overnatning på et af vores mange hoteller som afslutning på din mødedag.

Unikke hoteller med professionelle mødefaciliteter

Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er indrettet i forskellig stil og imødekommer forskellige behov.

Der er de ”gamle” hoteller som f.eks. Phoenix Copenhagen, der er indrettet i renæssancestil, Gentofte Hotel, der er indrettet med respekt for hotellets historie som adelens foretrukne landkro og Copenhagen Strand der er indrettet i en maritim stil med respekt for hotellets lange historie som pakhus på havnefronten.

De nye hoteller tæller Copenhagen Island og Tivoli Hotel, der er bygget i hhv. 2006 og 2010 og byder på super moderne og trendy indretning. Hotellerne The Square og Imperial Hotel er bygget i funktionalistisk stil i hhv. 1961 og 1958, men er i dag indrettet moderne og stilrent med fokus på skandinavisk design.

Når det kommer til konferencefaciliteter, afspejles hotellernes indretning i mødelokalerne, så vi kan tilbyde mødelokaler i både klassisk og moderne stil. Alle mødelokaler har naturligvis det nyeste inden for av-udstyr.

Fra intime møder til store generalforsamlinger

Størstedelen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller kan imødekomme alle møde- og konferencebehov – fra de mindste, intime møder til større konferencer og generalforsamlinger.

Tivoli Congress Center, der ligger i forbindelse med Tivoli Hotel, har kapacitet til 5500 personer og egner sig godt til de helt store arrangementer. Læs mere om Arp-Hansen Hotel Groups mange mødelokaler.