Pin it

Hold møde i København

Arp-Hansen Hotel Group kan tilbyde 8 forskellige møde- og konferencesteder i København.

Arp-Hansen Hotel Group ejer 11 hoteller i centrum af København og et enkelt i Gentofte ca. 8 km. nord for København. De 11 hoteller er alle unikt indrettet med øje for detaljen og for hotellets historie og nærmiljø.

På 8 af hotellerne varierer konferencekapacitet fra 10 personer til 2400 personer, så alle mødebehov kan imødekommes. Det er naturligvis muligt at overnatte på hotellerne efter dit møde.

Unikke hoteller med professionelle mødefaciliteter

8 af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er indrettet i forskellig stil og imødekommer forskellige behov.

Der er de ”gamle” hoteller som f.eks. Phoenix Copenhagen, der er indrettet i renæssancestil, Gentofte Hotel, der er indrettet med respekt for hotellets historie som adelens foretrukne landkro og 71 Nyhavn Hotel samt Copenhagen Strand, der begge er indrettet i en maritim stil med respekt for hotellernes lange historie som pakhuse på havnefronten.

De nye hoteller tæller Copenhagen Island og Tivoli Hotel, der er bygget i hhv. 2006 og 2010 og byder på super moderne og trendy indretning. Hotellerne The Square og Imperial Hotel er bygget i funktionalistisk stil i hhv. 1961 og 1958, men er i dag indrettet moderne og stilrent med fokus på skandinavisk design.

Når det kommer til konferencefaciliteter, afspejles hotellernes indretning i mødelokalerne, så vi kan tilbyde mødelokaler i både klassisk og moderne stil. Alle mødelokaler har naturligvis det nyeste inden for av-udstyr.

Fra intime møder til store generalforsamlinger

9 af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller kan imødekomme alle møde- og konferencebehov – fra de mindste, intime møder til større konferencer og generalforsamlinger.

Tivoli Congress Center, der ligger i forbindelse med Tivoli Hotel, har kapacitet til 5500 personer og egner sig godt til de helt store arrangementer. Læs mere om Arp-Hansen Hotel Groups mange mødelokaler.