Pin it

Hold konference i stilfulde og professionelle rammer

Arp-Hansen Hotel Group kan tilbyde stilfulde og professionelle møde- og konferencefaciliteter på 8 unikke hoteller i centrum af København og et enkelt i Gentofte 8 km. nord for København.

Arp-Hansens hoteller ligger på nogle af Københavns mest centrale og attraktive adresser og er derfor et oplagt valg, når det drejer sig om møde, generalforsamling eller konference i København.

Unikke mødesteder i København

Arp-Hansen Hotel Group ejer nogle af Københavns mest attraktive hoteller, og hvert hotel er unikt indrettet med respekt for nærmiljøet og hotellets historie.

De nybyggede hoteller Tivoli Hotel og Copenhagen Island er moderne og stilrene, mens de ældre hoteller som f.eks. er Phoenix Copenhagen indrettet i en traditionel, klassisk stil men naturligvis med alle moderne faciliteter. Alle hotellerne har møde- eller konferencefaciliteter, der er holdt i samme stil som resten af hotellet.

Arp-Hansens hoteller kan tilgodese ethvert behov for mødefaciliteter – lige fra de mindste møder med under 10 mødedeltagere til større møder eller konferencer med op til 200 deltagere.

Til de helt store arrangementer er Tivoli Hotel & Congress Center et godt valg – her er plads til 5500 gæster, og der er mulighed for at kombinere mødet med overnatning på det moderne og luksuriøse Tivoli Hotel.

Mødepakker til jeres behov

Vælger I at holde møde eller konference på et af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller, kan I benytte jer af en af de attraktive mødepakker. En mødepakke er en færdigsammensat pakke, der ud over lokaleleje og leje af av-udstyr også inkluderer forplejning i form af frokost, kaffe/te etc.

Der findes både dagsmødepakker og heldagsmødepakker, og det er selvfølgelig også muligt at få ”skræddersyet” et tilbud, hvis ingen af mødepakkerne helt passer til jeres behov.