Pin it

Konference og overnatning i København

Skal I holde møde, konference, generalforsamling eller andet firmaarrangement i København? Arp-Hansen Hotel Group tilbyder stilfulde og professionelle møde- og konferencelokaler på 8 hoteller i centrum af København og på Gentofte Hotel ca. 8 km. nord for København.

Med kapacitet fra 10-5500 mødedeltagere kan Arp-Hansen Hotel Group tilbyde løsninger til både de helt små, intime møder og til de store arrangementer eller generalforsamlinger.

Det er desuden let og bekvemt at overnatte hos Arp-Hansen Hotel Group i forbindelse med afholdelse af møder eller konferencer – læs mere her på siden.

Arp-Hansen Hotel Group – til både små intime møder og store konferencer

Arp-Hansen Hotel Group ejer 8 hoteller med mødefaciliteter i centrum af København, og et enkelt i Gentofte nord for København.

Selvom hotellerne alle er en del af Arp-Hansen Hotel Group, er de unikt indrettet med respekt for hotellets beliggenhed og historie.

Hotellerne 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand og The Square kan tilbyde mødefaciliteter til de små, intime møder med 10-20 mødedeltagere.

Copenhagen Island, Gentofte Hotel, Phoenix Copenhagen og Imperial Hotel kan tilbyde løsninger til møder med 40-200 deltagere, mens Tivoli Hotel & Congress Center kan tilbyde konferencefaciliteter til de helt store arrangementer med op til 5500 deltagere.

Overnat på hotel efter mødet eller konferencen

Hvis I holder et heldagsmøde fra 8-23, holder kursus over flere dage eller blot har en lang rejse foran jer, når mødet er slut, kan det være en god løsning at overnatte på hotellet, hvor I har holdt møde.

Arp-Hansens hoteller er af høj kvalitet og er beliggende centralt i København.
Kontakt de enkelte hoteller for mere information eller book konferencefaciliteter og overnatning online på hotellernes hjemmesider.