Pin it

Konference og overnatning i København

Skal I holde møde, konference, generalforsamling eller andet firmaarrangement i København? Arp-Hansen Hotel Group tilbyder stilfulde og professionelle møde- og konferencelokaler på 6 af vores hoteller i centrum af København og på Gentofte Hotel ca. 8 km. nord for København.

Med kapacitet fra 10-5500 mødedeltagere kan Arp-Hansen Hotel Group tilbyde løsninger til både de helt små, intime møder og til de store arrangementer eller generalforsamlinger.

Det er desuden let og bekvemt at overnatte hos Arp-Hansen Hotel Group i forbindelse med afholdelse af møder eller konferencer – læs mere her på siden.

Arp-Hansen Hotel Group – til både små intime møder og store konferencer

Arp-Hansen Hotel Group ejer 8 hoteller med mødefaciliteter i centrum af København, og et enkelt i Gentofte nord for København.

Selvom hotellerne alle er en del af Arp-Hansen Hotel Group, er de unikt indrettet med respekt for hotellets beliggenhed og historie.

Hotellerne Copenhagen Strand og The Square kan tilbyde mødefaciliteter til de små, intime møder med 10-20 mødedeltagere.

Copenhagen Island, Gentofte Hotel, Phoenix Copenhagen og Imperial Hotel kan tilbyde løsninger til møder med 40-200 deltagere, mens Tivoli Hotel & Congress Center kan tilbyde konferencefaciliteter til de helt store arrangementer med op til 5500 deltagere.

Overnat på hotel efter mødet eller konferencen

Hvis I holder et heldagsmøde fra 8-23, holder kursus over flere dage eller blot har en lang rejse foran jer, når mødet er slut, kan det være en god løsning at overnatte på hotellet, hvor I har holdt møde.

Arp-Hansens hoteller er af høj kvalitet og er beliggende centralt i København.
Kontakt de enkelte hoteller for mere information eller book konferencefaciliteter og overnatning online på hotellernes hjemmesider.