Pin it

Konferencelokaler i særklasse i centrum af København

Arp-Hansen Hotel Group råder over ti hoteller med hver deres velindrettede og veludstyrede konferencelokaler i København, der kan imødekomme behov og ønsker til konferencer lige fra 10-4000 deltagere.

Vi tilbyder mødepakker af forskellig karakter, og vi står altid til rådighed til at hjælpe med at skræddersy et tilbud, der passer til jer. Vi har løbende en række tilbud på unikke konferenceoplevelser i København – vær opmærksom på, at nogle af tilbuddene er forbeholdt enkelte hoteller. Nogle af hotellerne tilbyder både dagsmøder og heldagsmøder samt mulighed for at leje flere lokaler på det samme hotel.

Konferencelokaler og overnatning

Fordelen ved at afholde konference på et af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller er, at I har overnatningsmuligheder helt tæt på.

Basen er på plads, og det giver gode muligheder for at opleve byens mange tilbud i forlængelse af en dag indenfor.

Hotellerne er placeret i tre forskellige kvarterer i centrum af byen, der alle giver jer mulighed for at fornemme byens puls og dynamik.

Hotellerne har hver sin helt unikke charme og udstråling og kan være med til at danne ramme om hele konferencen, så spørg endelig vores personale til råds, hvis jeres arrangement har et helt særligt tema.

Hvis I har brug for mange værelser og gode parkeringsforhold, råder flere af vores hoteller over en række parkeringspladser. Hvert hotel har sin egen særlige kapacitet – I er velkomne til at kontakte os for at få nærmere information og tilbud for det enkelte hotel.