Pin it

Tivoli Congress Center - Suverænt beliggende i centrum

Tivoli Hotel & Congress Center finder du på Arni Magnussons Gade 2-4 tæt på centrum nær Tivoli, Rådhuspladsen og Københavns Havn.

Tivoli Congress Center er karakteriseret ved en unik arkitektur, tegnet af Kim Utzon og placeret i sammenhæng med temahotellet Tivoli Hotel, hvilket gør det nemt og bekvemt at overnatte i forbindelse med konferencer og møder.

Arp-Hansen Hotel Group er i øvrigt også ejere af Wakeup Copenhagen og Copenhagen Island, som begge ligger ganske tæt på Tivoli Congress Center.

Tivoli Congress Centers faciliteter

Tivoli Congress Center kan rumme op til 2400 deltagere i selve kongressalen.

Derudover er der to store auditorier samt en række større og mindre mødelokaler, hvilket betyder, at Tivoli Congress Center kan afholde kongresser med op til 5500 personer på én gang.

Stedet her er uden tvivl oplagt til afvikling af større konferencer, møder, generalforsamlinger, kurser, events og udstillinger i centrum af København.

Tivoli Hotel

Tivoli Hotels særprægede arkitektur, tematiske indretning og mange luksuriøse faciliteter gør hotellet usammenligneligt med andre hoteller i København.

Hotellet rummer 679 værelser med aircondition, gratis trådløst internet og fladskærms-TV. Derudover har hotellet gode fitnessfaciliteter, swimmingpools, skybar og restauranter samt både indendørs og udendørs legeplads.

Et hotel, der giver gode muligheder for at slappe af efter en lang arbejdsdag.

Kontakt os for specielle tilbud.