Gentofte Hotel

Der er intet som naturskønne omgivelser og plads til fordybelse. På vores fredfyldte og historiske hotel i Gentofte – blot få minutters kørsel fra København – kan du glæde dig til unikke mødeoplevelser i smukke omgivelser, hvor I kan få inspiration til nye kreative forretningsidéer eller styrke samarbejdet med en teambuilding-dag.

Vi har et bredt udvalg af mødelokaler med flere bordopstillingsmuligheder og plads op til 100 mødedeltagere, og vi tilbyder både mødepakker såvel som skræddersyede løsninger. Har I behov for en overnatning, kan I også booke vores charmerende hotelværelser.

Kapacitetsoversigt

Få et overblik over de mange mødemuligheder på Gentofte Hotel.

Download

På udkig efter en mødepakke?

Vi tilbyder jer to priser pr. mødepakke. Den øverste pris angiver pris på mødepakke, såfremt mødedeltagere også overnatter på hotellet i forbindelse med mødet. Den nederste pris angiver prisen, hvor mødedeltagere ikke overnatter på hotellet. Værelsespriser er ikke inkluderet i nedenstående priser.

Dagmøde

  (mødedeltagere overnatter)
  (mødedeltagere overnatter ikke)

Dagmøde

Dejlig formiddagsanretning inden mødestart

Lækker frokost inkl. kaffe*

Delikat eftermiddagsanretning

Isvand og chokolade i lokalet hele dagen

Kaffe og te ad libitum hele dagen

Halvdagsmøde

  (mødedeltagere overnatter)
  (mødedeltagere overnatter ikke)

Halvdagsmøde

Mødelokale fx fra kl. 09:00-12:00 eller kl. 12:00-17:00

Kaffe og the ad libitum

Isvand og chokolade i lokalet

Formiddags- eller eftermiddagsanretning med frugt, brød og juice

Lækker frokost inkl. kaffe*

Konferencedøgn

Kontakt for pris

Konferencedøgn

Isvand og frugt

Kaffe og te ad libitum

Formiddagsanretning

Lækker frokost inkl. kaffe*

Eftermiddagsanretning

Overnatning i et af vores skønne værelser inkl. morgenmadsbuffet

*For medlemmer af Etisk Nævn for Lægemiddelindustrien ENLI, gælder, at forplejning i forbindelse med møder på Gentofte Hotel leveres af ekstern leverandør og ikke af restauranten på hotellet, Restaurant Jordnær. Der gøres endvidere opmærksom på, at frokost og aftenmenu serveres i ét af hotellets selskabslokaler, og ikke i restauranten. Menuen tilbydes mandag-lørdag for minimum 15 personer og maksimum 50 personer. Der kan være undtagelser, så kontakt os gerne for nærmere info.

Brug for en skræddersyet løsning?

Hold dit møde i et af vores up-to-date mødelokaler, der bliver omfavnet af vores charmerende hotelbygning med rødder helt tilbage til det 17. århundrede. Kun 5 minutters gang fra hotellet finder du også idylliske Gentofte Sø, som er oplagt at inddrage i din mødedag – især i sommerhalvåret. Uanset hvad du har af tanker og idéer, står vores flinke og erfarne bookingteam klar med ekspertviden inden for mødeplanlægning og følger dig til dørs, så I får en unik mødeoplevelse.

Kontakt os allerede i dag og få sparring til dit næste møde:

+45 3968 0911
gentoftehotel@arp-hansen.dk