25 års jubilæum: Birthe Becker

Birthe Becker

Koncerndirektør / Salg & Marketing – CCO

1. maj 2020

CCO Birthe Becker har siden 1. maj 1995 været Arp-Hansen Hotel Groups koncerndirektør for salg og marketing og kan nu med stolthed se tilbage på en spændende og imponerende udvikling af en af Danmarks største hotelvirksomheder med over 4.300 værelser fordelt på 12 hoteller og 1 luksushostel i København og Aarhus.  

Arp-Hansen Hotel Group har som vision og mål ved godt købmandskab og løbende udvikling at indtage positionen som Danmarks mest lønsomme og interessante hotelvirksomhed målt på produktoplevelser, kunde- og gæsterelationer og medarbejdertilfredshed. 

Birthe Becker har igennem alle årene haft en central rolle i koncernledelsen i arbejdet for netop at opfylde og sætte nye standarder for vores egen vision og mål. Birthe har således altid en aktiv deltagelse i udviklingen af virksomheden og dens mange hotel- og hostelprodukter, der spænder lige fra Tivoli Hotel & Congress Center til Wakeup Copenhagen-hotellerne og luksushostel Steel House. Birthe har med høj kvalitetssans og med god forretningssans ansvaret for salg og markedsføring af virksomhedens hoteller og services og været toneangivende i udvikling af både Arp-Hansen Hotel Groups profil og ansigt udadtil – det være sig både i annoncer, trykt materiale og hjemmesider/sociale medier. Altid gjort med en sikker og fin sans for kant, sprødhed og attitude, som understøtter virksomhedens filosofi for hoteldrift. 

I relationen til virksomhedens kunder både i b-t-c og b-t-b ligger det Birthe meget på hjerte altid at udvise en udstrakt grad af service, fairness og forretningssans. Markedstæft eksternt og stærk disciplin internt med købmandsskab og ambition, har alle dage været Birthes mantra og et vigtigt element i hendes gøren og laden til gavn for den samlede virksomhed. 

Birthe varetager endvidere flere bestyrelsesposter og hverv, herunder i Visit Denmark, Meeting Place under Wonderful Copenhagen og i Club La Santa, ligesom hun er aktivt engageret i VL-gruppe 57.

I disse Covid-19 tider, vil jeg på denne vis sige Birthe en stor og varm tak på hele Arp-Hansen Hotel Groups vegne og ønske tillykke med 25 års jubilæet. Vi ser frem til et fortsat godt og givende samarbejde om vores virksomhed, der fortsat udvikles i en fortsat udfordrende verden. 

På Arp-Hansen Hotel Groups vegne 

Dorte Krak 
Administrerende Direktør