Kontakt os

Salgsafdelingen

Arp-Hansen Hotel Groups centrale salgsafdeling er placeret på hovedkontoret i Gentofte. Vores salgsafdelings fokus er at tilbyde virksomheder og rejseagenter favorable og fleksible aftaler, der tager hensyn til vores kunders specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder hotelaftaler, der dækker et udvalg af eller alle vores hoteller. Har du brug for mere information eller et uforpligtende tilbud på en firmaaftale, så kontakt vores salgsafdeling. Læs mere om firmaaftaler her.

Tlf.: +45 4597 0500
E-mail: sales@arp-hansen.dk   


Bookingafdelingen

Arp-Hansen Hotel Group består af privatejede og centralt beliggende hoteller på de bedste adresser. Vi dækker cirka 22 % af værelseskapaciteten i København og råder over i alt 4.350 værelser. Gennem Arp-Hansen Hotel Groups centralbooking kan vi tilbyde et bredt udvalg af muligheder og opfylde netop dit ønske til overnatning i København og Aarhus. Du kan ringe gratis til vores centralbooking og booke værelser på alle vores hoteller.

For forespørgsel og reservation kontakt venligst centralbookingen ved Arp-Hansen Hotel Group på nedenstående kontaktoplysninger:

Tlf.: +45 8030 3045
E-mail: book@arp-hansen.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag kl. 08:00 - 16:30
Uden for åbningstid kan de enkelte hoteller kontaktes direkte. Se kontaktinformation her


Afdeling for personalejura & arbejdsmiljø

I afdelingen for personalejura & arbejdsmiljø hos Arp-Hansen Hotel Group behandles spørgsmål i relation til branchens specifikke overenskomster. Dette indebærer bl.a. pensionsforhold, arbejdsmiljø, herunder arbejdsskader, APV og trivselsanalyser, medarbejderudvikling, sygdomsrelaterede spørgsmål og deltagelse i relevante praktikmesser.

Har du spørgsmål til vores afdeling for personalejura & arbejdsmiljø, er du velkommen til at kontakte Pernille Østergaard Buhl, Chef for personalejura & arbejdsmiljø:

Tlf.: +45 4597 0500
E-mail: p.buhl@arp-hansen.dk


Indkøbsafdelingen

Arp-Hansen Hotel Groups indkøbsafdeling tager sig centralt af alle indkøbs- og samhandelsaftaler og tilhørende indkøbskontrakter for vores hoteller. Har du et produkt eller en service, du gerne vil præsentere for Arp-Hansen Hotel Group, så kontakt vores centrale indkøbsafdeling, der tager sig af præsentationer og/eller tests af mulige nye produkter og services.

Har du spørgsmål til indkøbsafdelingen? Så kontakt Henrik Ingemand, Indkøbschef:

Tlf.: +45 4597 0500
E-mail: hei@arp-hansen.dk  


Teknisk afdeling

Arp-Hansen Hotel Groups tekniske afdeling tager sig af spørgsmål, der vedrører sikkerheden på alle vores hoteller, herunder bl.a. brandøvelser og evakuering på hotellerne. Derudover beskæftiger afdelingen sig med andre tekniske aspekter, såsom vedligeholdelse af varmtvandsbeholder og lyskildeudskiftning til CO2-neutrale lyskilder.

Har du spørgsmål til vores tekniske afdeling, er du velkommen til at kontakte Jack Hellweg Bengtsson, Teknisk chef:

Tlf.: +45 4597 0500
E-mail: jhe@arp-hansen.dk


Arp-Hansen Hotel Group


Nybrovej 75
DK- 2820 Gentofte
Tlf. +45 4597 0500

Arp-Hansen Hotel Group