Pin it

Arla Food Fest

Vind en gratis overnatning i København

- BEMÆRK: Konkurrencen er slut og vinderne er fundet -


I samarbejde med Arla Food Fest kan du vinde 4 billetter til årets Arla Food-festival (2016) OG en overnatning for 2 voksne og 2 børn på enten Tivoli Hotel eller Wakeup Copenhagen, Borgergade.

Skal du med til en af Danmarks bedste madfestivaler? Arp-Hansen Hotel Group er med på sidelinjen, når Arla Food Fest åbner op for en madfestival, som er spækket med spændende madoplevelser. Den danske madglæde skal nemlig fejres, og derfor bydes der velkommen i Kongens Have d. 27. og 28. august 2016, hvor byen vil summe af liv og glade maddage.


Deltag i Arlas konkurrence

Vi udlodder, i samarbejde med Arla, en overnatning med morgenmad på Wakeup Copenhagen, Borgergade fra lørdag den 27. august til søndag den 28. august 2016. Så hvis du elsker mad og gerne vil have en dejlig overnatning midt i København, så kan du deltage i konkurrencen lige her: Arla Danmark – Facebook.

Festivalen har fokus på børn og unge, og foruden madoplevelser vil populære kunstnere også sørge for skøn musik, god stemning og sjov underholdning. Så tag hele familien med til København og få én på opleveren med Arla Food Fest 2016.

Åbningstiderne er…
Lørdag d. 27. august 2016: kl. 10-18
Søndag d. 28. august 2016: kl. 9-17

Madspild på programmet

Arla Food Fest har meddelt, at alle overskudsråvarer fra festivalen vil blive doneret til Fødevarebanken. Derfra bliver råvarerne uddelt til organisationer, som hjælper socialt udsatte mennesker. På den måde sikrer Arla Food Fest, at der ikke går noget til spilde, som kunne have gavnet nogle andre.Sidste års Arla Food Fest (2015)

Var du ikke med sidste år? Så se filmen herunder og mærk stemningen fra Arla Food Fest 2015:

Transport til og fra Arla Food-festival

Du finder indgangen til årets festival på hjørnet mellem Gothersgade og Kronprinsessegade, 1123 København K (se evt. Arlas egen hjemmeside i tilfælde af ændringer). Er du i bil, kan du parkere i et af de parkeringshuse, du finder i området. Så kan du nemt komme til og fra Arla Food-festival, også når du er i bil.


Rigtig god fornøjelse og god Arla Food Fest!