Copenhagen Cooking 2019

Skal du med til årets Copenhagen Cooking madfestival? 9 dage med mere end 150 events og arrangementer, der hylder den danske madglæde og den nordiske madkunst. De 9 dage strækker sig fra fredag den 23. til søndag den 1. september 2019, så hvis du elsker mad og vil smage nogle af de nyeste tendenser fra det nordiske køkken, er Copenhagen Cooking lige noget for dig.


Bemærk: Programmet for 2019 offentliggøres i juni/juli. I 2016 var temaet for madfestivalen "Breaking the New", og det betyder, at Copenhagen Cooking festivalen bød på anderledes og helt unikke smagsoplevelser samt de nyeste tendenser inden for mad og gastronomi. "Breaking the New" hyldede den udvikling, der er sket på madscenen de seneste 15 år. Der plejer at deltage omkring 100.000 madentusiaster, så uanset hvad, vil byen blive til en fest med det skønneste omdrejningspunkt: MAD!

Cooking Festival for madentusiaster

Er det første gang, du skal oplevelse Copenhagen Cooking festivalen? Så kan vi fortælle, at du under festivalen får mulighed for at smage og opleve det, der er essentielt i den nordiske madkultur. Med så mange arrangementer på så kort tid, kan det være en god idé at kigge de guides igennem, som Copenhagen Cooking har udarbejdet til formålet.

I 2016 kunne du fx vælge ”Street Dinners”, ”Fem gratis oplevelser”, ”Verdenskøkkener”, ”Til søs” eller ”Bøf & Øl”, som hver især giver dig et godt overblik over, hvilke arrangementer og events inden for disse temaer, du kunne vælge mellem. Og der er mange flere! Selv for den kræsne var der lækre madoplevelser i vente. Du kunne spise gourmetmad under den åbne himmel, lave mad sammen med velkendte kokke og få inspiration til nye, spændende retter med gode råvarer.


Spis godt – Sov godt

Copenhagen Cooking festival giver dig 10 dage med fuld forplejning til rigtig gode priser. Flere af arrangementerne er helt gratis, og du kan snuse rundt og tage for dig af snacks og smagsprøver fra de bedste råvarer. Når du har spist godt med mad, er det også vigtigt at få en god nats søvn. Det kan du på vores centrale hoteller i København, hvor du også er i gåafstand til årets Copenhagen Cooking arrangementer.

Hold øje med vores tilbud i nyhedsbrevene og se Dagens Laveste Pris for den absolut bedste (og billigste) hoteloplevelse. Godnat! Og sov godt!


Dagens laveste pris

Dagens Laveste Pris

Er prisen afgørende, og vil du ikke gå på kompromis med standarden? Så er dette det ideelle tilbud til dig.

Nyhedsbrev logo

Nyhedsbrev

Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? Se mere og tilmeld dig i dag. Så får du gode tilbud og inspiration til dit ophold i København.