Overnat på lækkert hotel til Copenhagen Fashion Week

Giv dig selv de bedste forudsætninger for at nyde modeugen maksimalt ved at booke overnatning på et af Arp-Hansen Hotel Groups lækre hoteller i centrum af København.

  • Charmerende, moderne og stilfulde hoteller
  • De bedste adresser i centrum af København
  • Fordelagtigt loyalitetsprogram
  • Gode parkeringsmuligheder
  • Gratis WiFi

Husk! vi giver prisgaranti på alle vores hoteller

Copenhagen Fashion Week tiltrækker mode- og designinteresserede fra hele verden, og hvis du er en af dem, hvorfor så ikke også tage overnatninger i smukke rammer?

Arp-Hansen Hotel Group har hoteller rundt omkring i København, heriblandt 4-stjernede hoteller og et Utzon-designet hotel, som alle med deres centrale beliggenhed er oplagte overnatningsmuligheder i forbindelse med modeugen.


Tilbud på hotel i København

På flere af hotellerne kan du få gode tilbud på overnatninger under Copenhagen Fashion Week, og den centrale placering af hotellerne er praktisk af flere årsager.

De mange events, som er en del af modeugen, er spredt ud over hele København, så et hotel tæt på Indre By gør det markant lettere for dig at nå rundt til alle de mange begivenheder, du gerne vil opleve.

Samtidig får du også mulighed for at komme tilbage på hotellet og slappe af mellem de forskellige events, hvilket kan være meget tiltrængt i løbet af en modeuge med fuld fart på.


De forskellige hoteller

Som nævnt er der adskillige muligheder for overnatning på et lækkert hotel i København, og de er centreret omkring nogle af de mest attraktive området i byen.

I og ved Nyhavn, Københavns epicenter for stemning, hygge og caféliv, ligger blandt andet Phoenix Copenhagen og 71 Nyhavn Hotel, som alle er æstetiske perler med elegance og charme fra inderst til yderst.

I nærheden af Tivoli finder du såvel Tivoli Hotel som The Square, mens du i Københavns Havn kan indlogere dig på designhotellet Copenhagen Island, et unikt hotel tegnet af Utzon og opført på en kunstig ø med vand hele vejen rundt om.

På alle hotellerne kan du få gode tilbud under Copenhagen Fashion Week, så du skal egentlig bare beslutte dig for, hvilke fantastiske omgivelser du ønsker, og hvad der er mest praktisk i forhold til det, du skal nå gennem ugen.


Offentlig transport

Uanset om du vælger et hotel i nærheden af Nyhavn, Tivoli eller i Københavns Havn, så er den offentlige transport lige om hjørnet. Forbindelserne med både tog, metro og busser er generelt gode i København, og især i førnævnte områder er forbindelserne rigtig gode.

Det betyder, at du let kan komme omkring under hele Copenhagen Fashion Week, ligegyldigt hvor du skal hen til diverse arrangementer, og det er let at komme tilbage til hotellet, også om aftenen.


Book overnatning

Copenhagen Fashion Week er blevet et kæmpe tilløbsstykke, og det giver travlhed for hotellerne. Derfor er det en god idé at booke overnatning i god tid, hvis du vil være sikker på at få det hotel, som møder dine ønsker.

Her på siden kan du finde alle vores hoteller i København, og når du har fundet det, du ønsker, kan du også booke med det samme i formularen. Du er ligeledes velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål til tilbud på hotelophold eller andet.

Nyhedsbrev logo

Nyhedsbrev

Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? Se mere og tilmeld dig i dag. Så får du gode tilbud og inspiration til dit ophold i København.