Hold ferie i København på et af vore familievenlige hoteller

København er en spændende by og er også meget egnet som rejsemål for børnefamilier. Der er masser at opleve for både børn og voksne, og byens størrelse gør den let at finde rundt i. 

På Arp-Hansens 10 hoteller i København gør vi vores bedste for at imødekomme børnefamilier, og det er ofte muligt at få to værelser ved siden af hinanden, hvis børnene er store nok til at bo på eget værelse. Læs mere om vores familievenlige hoteller her på siden.

Få kvalitetstid med familien – tag på ferie i København

Trænger I til at komme lidt væk fra dagligdagen og bruge noget kvalitetstid sammen som familie, er København det perfekte rejsemål. Der er masser af ting at lave i København, og uanset om børnene er små eller teenagere, kan I få nogle fantastiske oplevelser sammen i Danmarks smukke hovedstad. 

Tag for eksempel børnene med i TivoliZoologisk HaveDanmarks Akvarium eller det spændende interaktive museum Eksperimentarium. Tag teenagerne med på shoppetur på Strøget og se de nyeste film i en af Københavns store biografer. 

Arp-Hansens familievenlige hoteller ligger centralt i København i gåafstand til mange af byens spændende seværdigheder og med gode transportmuligheder til de oplevelser, der ligger lidt udenfor byen.

Læs mere om Arp-Hansens familietilbud

Alle Arp-Hansens familievenlige hoteller kan tilbyde en særlig familiepakke, der inkluderer overnatning for op til 4 personer (2 voksne og 2 børn) i et dobbeltværelse og lækker morgenmad på hotellet. 

Har I teenagebørn, der er store nok til at bo på eget værelse, kan I booke et ekstra værelse med morgenmad til dem til en særlig pris. I flere tilfælde kan det også lade sig gøre at booke to værelser med connecting doors – dvs. to værelser, der er forbundet. 

Læs mere om priser og tilbud på de enkelte hotellers hjemmesider