Fars Dag skal fejres

I tvivl om, hvad du skal give din far i farsdagsgave? Vi giver dig her en rigtig god gaveidé til ham, der fortjener det bedste på Fars Dag. De hjemmelavede gaver er hyggelige og personlige, og de købte er ofte sjove eller praktiske. Forær en oplevelse i farsdagsgave og nyd tiden sammen med hele familien på et af vores skønne hoteller i København. Oplevelsesgaver til ham, der har alt, kan netop være en god overraskelse på Fars Dag.

Hvornår er det Fars Dag? Det er det den 5. juni, som også er Grundlovsdag.

Gaveidéer til ham

Er din far kødæder med stort K? Så vil han højst sandsynligt sætte pris på at sætte tænderne i en stor og saftig bøf på Mash Penthouse, Tivoli Hotel:

 

Stemningen er altid god, og udsigten kan man bestemt prale med. Giv din far en overnatning på Tivoli Hotel og book bord i restauranten på 12. etage – så vil der ikke være et øje tørt.

Verdens bedste far

Som nævnt er ingen ens, og derfor har vi et hav af forskellige hoteller at vælge mellem, når du skal finde på en god gave til din far. Vælg mellem: Phoenix Copenhagen71 Nyhavn HotelImperial HotelThe Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Copenhagen Strand og  Gentofte Hotel. Se alle hotelfacader i galleriet herunder og book her på siden, hvis du allerede ved, hvilket hotel din far vil elske.