Trendy 2-stjernet hotel med høj komfort

Selvom man rejser til København på budget, skal det stadig være muligt at bo lækkert og centralt. Det er Arp-Hansens mening, og derfor har vi opført lavprishotellet Wakeup Copenhagen, der kombinerer trendy design og høj komfort med god beliggenhed og en billig pris. Wakeup Copenhagen er et 2-stjernet hotel, men værelsernes komfortniveau kan måle sig med nogle af Københavns 3- og 4-stjernede hoteller. Hotellet er bygget i stramt skandinavisk design af den anerkendte arkitekt Kim Utzon, og alle værelser er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, trådløst internet, lækkert badeværelse og 160 cm. bred dobbeltseng.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Hvorfor bo i udkanten af København, når du kan bo midt i byens centrum og samtidig holde budgettet? Wakeup Copenhagen kombinerer lave priser med en fantastisk beliggenhed midt i Københavns centrum – få minutters gang fra Rådhuspladsen, Strøget, Tivoli og mange andre af byens seværdigheder. Vil man opleve ægte københavnsk storbystemning, må man bo midt i byen, hvor tempoet er højt, og hvor der er masser at opleve. Beliggenhed er derfor et absolut nøgleord, når det kommer til den gode hoteloplevelse, og Wakeup Copenhagen tilbyder en fortræffelig beliggenhed midt i byen. Wakeup Copenhagen ligger på det trendy Vesterbro, hvor der er et stort udbud af caféer, restauranter, designbutikker og gallerier. På kun få minutter kan du være midt i Københavns pulserende centrum, der naturligvis også byder på masser af butikker, caféer og spændende seværdigheder.

Bo på det moderne 2-stjernede Wakeup Copenhagen

Wakeup Copenhagen er det oplagte valg, hvis du vil opleve København på et mindre budget – her bor du midt i byen på et cool og trendy hotel, der ikke går på kompromis med komforten. Hvad enten du rejser alene, med familie eller i en større gruppe, har Wakeup Copenhagen en løsning, der passer. Book værelse i dag online eller kontakt os for nærmere information.