Pin it

Bo på et af vores gode 3-stjernede hoteller i København

Skal du til København?
Arp-Hansen har flere gode 3-stjernede hoteller centralt i København, hvor du får en god service til en god pris – så har du en god base, når du skal opleve den smukke hovedstad København. Læs mere om vores 3-stjernede hoteller her på siden.

God pris og god beliggenhed

Arp-Hansen råder over tre gode 3-stjernede hoteller, hvoraf to af dem ligger i det indre København og det sidste ligger lidt nord for København, i Gentofte, i rolige og grønne omgivelser. Copenhagen Strand ligger i det flotte og eksklusive område ved Kongens Nytorv – et af Københavns knudepunkter, hvor klassiske seværdigheder som Nyhavn, Det Kongelige Teater og Strøget alle ligger inden for få minutters gang. 

Gentofte Hotel ligger i smukke bygninger ca. 8 km. nord for København. Her er man tæt på både skov og strand, og der er gode tog- og busforbindelser ind til centrum af København.

Møde- og konferencefaciliteter

Vi tilbyder møde- og konferencefaciliteter på de fleste af vores hoteller, og det gælder også vores 3-stjernede hoteller. Copenhagen Strand har også et lille mødelokale med plads til 8-10 personer. Indretningen er her mere maritimt præget – i stil med resten af hotellet.

Gentofte Hotel har mødefaciliteter med kapacitet op til 100 personer. De mange mødelokaler giver en lang række muligheder, når det kommer til bordopstilling og brug af grupperum. Lokalerne er netop blevet nyrenoveret og fremstår meget moderne.