Hvorfor bo på 4-stjernet hotel?

Vil du opleve at bo i meget luksuriøse omgivelser i hjertet af København og blive opvartet af kompetent hotelpersonale, der gør deres ypperste for at yde en god service? Så har Arp-Hansen hotellerne for dig.

 

The Square

The Square hotel har en unik placering på Rådhuspladsen, hvor du er i gåafstand til mange af Københavns forskellige attraktioner – herunder bl.a. Strøget, Tivoli og Københavns hovedbanegård. Hotellet er et 4-stjernet Boutique hotel med gennemført æstetisk interiør. Vi samarbejder med Copenhagen Spa & Wellness, der ligger tæt på hotellet, hvilket giver mulighed for en romantisk kærestedag eller tøsetur med veninderne, hvor selvforkælelse er i fokus.

Alle vores værelser i Executive-kategorien har en fantastisk udsigt over Københavns Rådhusplads.

I morgenmadsrestauranten på sjette sal har du også rig mulighed for at nyde den dejlige udsigt over byens tage, der er en seværdighed i sig selv.

Copenhagen Island

Hvis du ønsker at bo på et 4-stjernet designhotel med suveræn udsigt over Københavns Havn og beliggende på en kunstig ø, er det Copenhagen Island du skal vælge. Her har du mulighed for at booke en hyggelig overnatning for dig og hele familien eller en romantisk tur for to. Hvis ikke du gider bruge din ferietid på at stå i kø til fx Tivoli, kan du også booke et ophold med en oplevelse inkluderet. Vi har mange forskellige oplevelsespakker, du kan kigge på.

Der er mange ting at lave mens I bor på Copenhagen Island. Der er bl.a. et havnebad 50 m fra hotellet, som kan benyttes. Hvis du mere er til shopping, kan vi anbefale en tur til Fisketorvet.

Tivoli Hotel & Congress Center

Skal du en tur til København, og har du lyst til at bo på et lidt anderledes hotel, kan du booke overnatning på Københavns mest eventyrlige hotel, Tivoli Hotel & Congress Center. Her er der masser af oplevelser både for voksne og børn, hvor børnene bl.a. kan møde Pjerrot. Hvis de voksne gerne vil nyde morgenmaden eller aftensmaden lidt længere, kan børnene lege i vores Tivoli Legerum. I kan naturligvis også tage en tur i det dejlige Tivoli og prøve nogle af de mange forlystelser.

Hotellet er centralt placeret på Vesterbro, hvor du finder gallerier, restauranter og unikke shopping muligheder. Du har også mulighed for at tage til Islands Brygge, hvor du bl.a. kan tage en svømmetur i havnebadet.

Imperial Copenhagen

Ligesom så mange andre af vores hoteller er Imperial Hotel også centralt placeret. Det har bl.a. Tivoli, Strøget, Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård inden for gåafstand. Hvis du gerne vil en tur i biografen, kan dette også lade sig gøre, da Imperial Biograf ikke ligger langt fra hotellet, eller hvis du gerne vil opleve Wallmans dinner show, er der også mulighed for det.

Med hotellets 50’er historiske raffiniment og stemningsfyldte omgivelser, er vi med til at skabe de hyggelige rammer om jeres ophold. Når traditionelle rammer møder nyt design, skaber det en helt speciel atmosfære – og det er lige præcis, hvad du møder på Imperial Hotel.

Copenhagen Strand

Copenhagen Strand er totalrenoveret, og er byens strandhotel ved Københavns nye havnepromenade. Al interiøret er blevet særligt håndplukket med tanke på diskret luksus, med stilrene detaljer og ekstra komfort og vi har 174 værelser på hotellet.  Hvis du gerne vil ud og nyde det Københavnske byliv, har du mulighed for at spadsere langs vandet ved Amalienborg og Langelinje, hvor bydelen summer af lokalt caféliv, kultur og kulinariske fristelser. 

Der er mange seværdigheder at se, hvis du vælger at bo på Copenhagen Strand. Der er bl.a. det Kongelige Teater, kunstmuseet Charlottenborg, shoppinggaden Strøget og skønne gourmetrestauranter.


Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen er et 4-stjernet deluxe hotel med 213 elegante værelser, og 7 flotte suiter til når det skal være ekstra eksklusivt. 

Alle værelser og suiter er lyst og smukt indrettet med inspiration fra Versailles og Louis d. XVI's tid. 

Phoenix Copenhagen har en lang historie, der går flere hundrede år tilbage, og hotellet var i mange år adelens og kongefamiliens foretrukne hotel at indkvartere fyrstelige gæster. 

Efter nøje restaurering genopstod hotellet som den sagnomspundne Fugl Føniks i 1991 med en stil, der er tro mod hotellets historiske rødder. 

På Phoenix Copenhagen er serviceniveauet højt, og vores personale har opmærksomhed på mindste detalje, og gør deres ypperste for at imødekomme vores gæsters ønsker. 

Derfor er du altid sikret en luksuriøs oplevelse på Phoenix Copenhagen. 

Når du bor på Phoenix Copenhagen, bor du både luksuriøst og centralt. Hotellet ligger i historiske bygninger i Bredgade - midt i Københavns mest eksklusive kvarter og kun få minutters gang fra blandt andet Kongens Nytorv, Nyhavn og Amalienborg.

Bredgade er en meget smuk gade, hvor blandt andet Marmorkirken – et af Københavns vartegn ligger, og Bredgade fører desuden ned til Kongens Nytorv, hvor Det Kongelige Teater og Nyhavn ligger.

Der er også gode muligheder for at shoppe i dette område, der frister med både internationale eksklusive mærker og mindre danske designbutikker.