Pin it

Bed and breakfast i København

Skal du på ferie i København, og leder du efter et hyggeligt hotel med morgenmad, så har Arp-Hansen løsningen. Bo på et af vores flotte hoteller og nyd morgenmaden på en af vores hyggelige restauranter.

Pakketilbuddet hedder ”Bed & Breakfast” og inkluderer overnatning og lækker morgenbuffet. Så er du klar til at indtage smukke København!

Romantisk bed and breakfast i København

Overrask din kæreste eller ægtefælle med et romantisk bed and breakfast ophold i København, så I kan nyde både hinanden og den smukke storby. 

Check ind på et af vores flotte hoteller og få en ekstra romantisk og luksuriøs oplevelse. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen – I skal blot sætte jer til rette og nyde opholdet, så sørger vi for forkælelsen.

1 dag i København

Arp-Hansen har også løsningen, hvis du blot er i København én aften eller én dag.

Nyd for eksempel en koncert i Parken, en aften i Operaen, Tivoli, Det Kongelige Teater eller en anden af hovedstadens store attraktioner og overnat på et af vores hoteller. Vi serverer en lækker morgenmadsbuffet i en af vores flotte restauranter – du skal blot sætte dig til rette og nyde det.

Vores Bed &Breakfast tilbud sikrer dig en god og bekvem oplevelse i København, både hvis du rejser alene, med familie eller med kolleger. Og tilbuddet gælder naturligvis også, hvis du overnatter på hotellet mere end én nat.