Pin it

Forskellige prisklasser

Hvad enten du rejser til København på et lille budget, eller du vil forkæle dig selv med luksus, har Arp-Hansen Hotel Group et hotel, der passer til dine behov. 

Med 10 hoteller centralt beliggende i København, og et enkelt beliggende lidt nord for København i et roligt område, er der nok at vælge imellem. 

Her på siden har vi inddelt hotellerne efter, hvor mange stjerner de har hver især. 

Det nybyggede lavprishotel med høj komfort

Rejser du på stramt budget, men vil du stadig gerne bo på et hotel med højt komfortniveau, er Arp-Hansens nye lavprishotel Wakeup Copenhagen den perfekte løsning for dig. 

 Wakeup Copenhagen er et moderne, trendy 2-stjernet hotel, der ligger i gåafstand til blandt andet Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget. Hvad enten du rejser alene, med familie eller med kolleger, er Wakeup Copenhagen lige det du har brug for: Høj komfort og central beliggenhed til en billig pris. 

Book værelse på Wakeup Copenhagen i dag og oplev et nyt hotelkoncept, hvor høj komfort og lav pris går hånd i hånd. 

Gode 3-stjernede hoteller

Ønsker du et lidt højere komfortniveau end den helt basale service, du finder på et lavprishotel, kan Arp-Hansen tilbyde overnatning på et af vores gode 3-stjernede hoteller.

Copenhagen Strand er beliggende centralt i København og har gode værelser indrettet i traditionel stil og et højt komfortniveau. 

Gentofte Hotel ligger i smukke bygninger lidt nord for København og har værelser som byder på individuel stil og charme.

Bestil værelse på et af vores 3-stjernede hoteller i dag, så har du en god base, når du skal besøge København.