Forskellige hoteller, forskellige stilarter

Skal du rejse til København, og har du lyst til at bo godt og centralt? 

Arp-Hansen har 11 hoteller beliggende centralt i København og et enkelt hotel beliggende lidt nord for København i et roligt område. 

Hotellerne rangerer fra 2-stjernede til 4-stjernede og er bygget og indrettet i forskellige stilarter. Vælg selv om du vil bo trendy og moderne eller i klassisk, traditionel stil – du finder helt sikkert et hotel, der passer til dig. 

Se stilguiden over vores forskellige hoteller herunder.

Moderne og trendy hoteller

Kan du godt lide moderne skandinavisk design og stramme linjer, så er vores hoteller ImperialThe SquareCopenhagen Island og Wakeup Copenhagen lige noget for dig. De er alle beliggende midt i bykernen, eller få minutters gang fra centrum, og de er alle holdt i trendy design. 

Uanset om du rejser privat eller i arbejdsøjemed, og om du rejser alene, med partner eller med børn – er Imperial Hotel, The Square og Copenhagen Island moderne og trendy oplevelser, med alt hvad det indebærer.

Wakeup Copenhagen er vores nybyggede, 2-stjernede lavprishotel, der tilbyder en god basisservice og flotte moderne værelser.

Du har også mulighed for at holde konference i vores moderne og trendy omgivelser. Kontakt Arp-Hansen og hør mere om mulighederne.

Hoteller i traditionel stil

Foretrækker du i stedet at bo på et mere traditionelt og klassisk indrettet hotel?

Arp-Hansens hoteller Phoenix Copenhagen, Copenhagen Strand, Gentofte Hotel og 71 Nyhavn Hotel er alle indrettet i flot traditionel stil.

Copenhagen Strand og Gentofte Hotel er flotte 3-stjernede hoteller, der tilbyder god service og funktionelle værelser indrettet i en klassisk stil.

Phoenix Copenhagen er et af vores mest luksuriøse hoteller, 4-stjernet deluxe, og indrettet i en stil inspireret af Versailles på Louis d.16’s tid.

71 Nyhavn Hotel er opført i et af Nyhavn oprindelige pakhuse, og er indrettet i en smuk klassisk stil, der passer til bygningen. Hotellet har desuden en smuk udsigt over Københavns Havn.

Der er naturligvis også mulighed for at holde møder/ mindre konferencer i flotte, klassiske omgivelser på disse hoteller.