Få store kulturoplevelser i København

Danmarks hovedstad København er garant for mange forskellige kulturoplevelser – lige fra de helt store opsætninger på Det Kongelige Teater eller i Operaen til intimkoncerter på byens mange små, hyggelige spillesteder. 

Tag en tur til København og oplev den dynamiske stemning i storbyen med de mange tilbud. Arp-Hansen Hotel Group har 10 flotte hoteller beliggende i centrum af København, så du kan være tæt på det hele, og vi kan tilbyde flere særlige tilbud, der gør din ferie endnu sjovere.

Hoteltilbud med Tivoli-pakke

En tur i Tivoli er en sjov oplevelse for hele familien, og med vores særlige Tivolitilbud er det blevet endnu lettere og billigere at invitere familien på Tivoli tur i København.

Uanset om du foretrækker suset i Det Gyldne Tårn, den eventyrlige Flyvende Kuffert eller bare vil have en hyggelig dag med familien, får du med Tivoli-pakken en dejlig oplevelse i Danmarks bedste forlystelsespark. 

Herefter venter et dejligt værelse på en af Københavns bedste beliggenheder, og morgenmad er også inkluderet.

Med en Tivolipakke får du overnatning i dobbeltværelse på et af vores flotte hoteller, indgangsbillet til Tivoli (så kan du springe køen over) og lækker morgenmadsbuffet.

Vi kan også tilbyde en Tivoli-pakke, der inkluderer turpas, der giver adgang til alle kørende forlystelser. Kontakt os for mere information om vores gode tilbud eller book direkte online her på siden.