Musisk miniferie i København

Hvert år bliver der afholdt utallige musikarrangementer, festivaler og koncerter i København indenfor stort set alle musiske genrer. Så ligegyldig, hvornår du trænger til at hente inspiration og opleve en god koncert, er København perfekt til en musisk miniferie. 

Lyt blandt andet til Jazzfestivalen, som breder sig i hele byen både inde og ude i starten af sommeren, Opera i det fri en skøn sensommeraften, den elektroniske musikfestival Strøm eller Womex, verdensmusikfestivalen, som løber af stablen i slutningen af oktober og udfylder hver en lille afkrog i centrum med musik. 

 Alle disse og mange flere musikarrangementer giver byen stemning og fylder din krop med lyd, rytme og livsglæde. 

Spillesteder i Hovedstaden

Udover de mange fantastiske musikarrangementer byder byen også på utallige spillesteder både store og små. Nogle af de største og mest kendte er VegaLoppenJazzhouse, som primært har fokus på genrer indenfor jazz og rock. 

 Hvis du er til det klassiske er DRs Koncerthus og Operaen fremragende koncertsteder. Begge steder er i øvrigt to af Københavns stolte arkitektoniske perler – bemærk især interiøret. 

Desuden findes der mange mindre koncertsteder, som du kan læse mere om via sitet om København. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i Københavnske musikliv og nyd et lækkert måltid på en af byens skønne restauranter, mens du tager en pause. 

Hvil ørene og forkæl din krop med en ordentlig overnatning

Med Arp-Hansen Hotel Groups udbud af hoteller kan du overnatte i nærheden af de fleste spillesteder og tæt på de musikalske begivenheder.