Miniferie i København

Oplev Danmarks spændende hovedstad København i fuldt flor! København egner sig godt til en romantisk miniferie eller en miniferie for hele familien. Byen byder på masser af spændende seværdigheder og oplevelser og har en overskuelig størrelse, så man kan nå vidt omkring på en weekend.

København er smuk om sommeren, men også ved juletid er der masser at opleve i byen. Sommeren byder på masser af udendørsaktiviteter og kulturelle oplevelser som for eksempel jazz- og havnefestival. Ved juletid er byen smukt pyntet op med lys, og der findes flere skøjtebaner rundt om i byen. 

Miniferie med børn

København byder på masser af oplevelser for både børn og voksne. Tilbringer I en weekendferie i København med børn, kan I for eksempel besøge Tivoli – Københavns store forlystelsespark med forlystelser for både store og små. 

Danmarks akvariumPlanetariet eller Eksperimentarium i Hellerup er også gode bud på sjove oplevelser for både store og små.

Romantisk miniferie

København er en smuk og dynamisk by fyldt med arkitektur, caféer, museer og en særlig stemning, der kombinerer det hurtige storbyliv med atmosfæren fra det gamle København.

Byen opleves bedst på gåben, og især området omkring Nyhavn og Frederiksstaden er særlig romantisk. Bo på et af vore romantiske og centralt beliggende hoteller og få mest ud af København.

Nyd en kop kaffe på en af byens mange hyggelige caféer, gå tur ved voldene eller tag turen til Dyrehaven nord for København. København er det perfekte sted til en romantisk miniferie!