Miniferie med vennerne i København

Tag på miniferie med dine venner til København og overnat i centrum med Arp-Hansen Hotel Group. Sov som en drøm og oplev en by fuld af forkælelse, oplevelse og skønhed. 

Byen tilbyder små hyggelige og hemmelige kroge i byens forskellige kvarterer med lækre gourmetrestauranter, artbiografer og kvalitetsrige overnatningsmuligheder.

Årets gang i Danmarks hovedstad

København har hele året på spændende kunstudstillinger og kulturarrangementer, der kan fuldende den perfekte miniferie for dig og dine venner, hvor I både får inspiration og ny energi. 

Byens forskellige kvarterer præsenterer hver måned gode og specielle spillesteder, shoppingmuligheder, hyggelige cafeer og afslappende parker, der alle rummer en særlig duft og atmosfære. 

Nattelivet i Købehavn har alt fra eksklusive cocktailbarer f.eks Karel Van Mander i de historiske lokaler i Lille Kongensgade til festlige morgenværtshuse som Café Guldregn i Oehlenschlægergade på Vesterbro. 

Book en miniferie med vennerne gennem Arp-hansen Hotel Group

Med Arp-Hansen Hotel Group kan du overnatte på et skønt hotel med kvaliteten i top i hjertet af København. Du kan vælge at bo på et hotel i det historiske område tæt på Nyhavn og Amalienborg eller på et af hotellerne på Vesterbro, der også er yderst centralt med masser af gode spisesteder og fashionable forretninger.